| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 ahoj....vzduch-filtr se u "benzínu" při I.GP mění, aspoň v
 ahoj....vzduch-filtr se u "benzínu" při I.GP mění, aspoň v  ....myslím, že na
 ....myslím, že na  to nebude jiný...
 to nebude jiný...  , viz.tady :-o
 , viz.tady :-o 

V Tvým případě bych při objednávání této služby(resp.při vyplňování objednávkovýho listu na I.gar.prohl.) požadoval zápis:vzduchový filtr neměnit!...ovšem pro naplnění smyslu garance zřejmě budeš muset nechat vyměnit filtr za  ten sport-filtr v autoriz.servisu
 V Tvým případě bych při objednávání této služby(resp.při vyplňování objednávkovýho listu na I.gar.prohl.) požadoval zápis:vzduchový filtr neměnit!...ovšem pro naplnění smyslu garance zřejmě budeš muset nechat vyměnit filtr za  ten sport-filtr v autoriz.servisu  a hlavně mít doklad o výměně...viz. záruční list:
  a hlavně mít doklad o výměně...viz. záruční list:
 ....otázka ovšem je
....otázka ovšem je   jestli ten Tvůj "lepčí filtr z
 jestli ten Tvůj "lepčí filtr z   " má tu správnou specifikaci....
 " má tu správnou specifikaci....  

picanto 1.1 CRDi VGT  LX+

nene petuldo, pochopil jsi to úplně jalově....filtr obecně musí být vyměněn, ale razítko, žes ho vyměnil si do záruční knížky sám dát zjevně nemůžeš
 nene petuldo, pochopil jsi to úplně jalově....filtr obecně musí být vyměněn, ale razítko, žes ho vyměnil si do záruční knížky sám dát zjevně nemůžeš  čili dohodni si s nima, že filtr si přineseš svůj, ačkoli se budou zřejmě šklebit, nezapomeň, žes
 čili dohodni si s nima, že filtr si přineseš svůj, ačkoli se budou zřejmě šklebit, nezapomeň, žes  jejich věrný zákazník a pak zaplatíš jen za práci (za výměnu), filtr platit nebudeš
 jejich věrný zákazník a pak zaplatíš jen za práci (za výměnu), filtr platit nebudeš  , nejsi přeci žádnej
 , nejsi přeci žádnej   blbec ;-) šmarja
 blbec ;-) šmarja picanto 1.1 CRDi VGT  LX+

vsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...
 vsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...11petuldo11 píše:Tak uz mam po garancke. Mam z nej zmiesane pocity. Navsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...

XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
 XCeed 1.5 T-GDi 7DCT

to mysliš važně ,za vymenu oleja a vzduchoveho filtra 6000sk,to preboha je čo za servis,ferrari?tak to prr,to prehaňaju s tymi cenami,bolo by dobre zavolať na nich obchodnu inšpekciu.skalican píše:11petuldo11 píše:Tak uz mam po garancke. Mam z nej zmiesane pocity. Navsetko akoby odflakli. Vymenili len Olej a olejovy filter. Vzduchovy filter mozu, ale ani nemusia vymenit podla usudku mechanika. Platil som 6000sk a tolko by som platil aj keby ho vymienali. S niekym, kto by mi k tomu povedal nieco blyzsie som sa rozpravat nemohol, len si v kancliku spisali udaje o aute, vypytali kluce a povedali, kedy mam prist. Na otazku, ci " budu menit aj vzduchovy filter, a ci mozem doniest svoj" mi len ukazal nejaky letak, ze filter nemenia a dovidenia. No nevadi... rocna prehladka je zamnou, idem investovat do nejakej fajnovejsej muzicky a folii...
To si robis srandu? 6000,-Sk za vymenu oleja a olejoveho filtra + obhliadka!!!
To co ti davali nejaky olej zo zlata?

XCeed 1.5 T-GDi 7DCT
 XCeed 1.5 T-GDi 7DCT

tak to je brachu sakra velkéj peníz za tak málo muziky
 tak to je brachu sakra velkéj peníz za tak málo muziky  ...já platil 4500,- v českých a to
 ...já platil 4500,- v českých a to   mám v bobanovi  o 2litry víc oleje...koukni
 mám v bobanovi  o 2litry víc oleje...koukni  

třeba...rozsah garančních prohlídek určuje výrobce vozidla resp.importér a jejich dodržování je základní předpoklad k uznání záruky...takže  bych se do toho servisu,  být Tebou, urychleně vrátil (i když 100%centně naposled) a trval na výměně toho filtru
 třeba...rozsah garančních prohlídek určuje výrobce vozidla resp.importér a jejich dodržování je základní předpoklad k uznání záruky...takže  bych se do toho servisu,  být Tebou, urychleně vrátil (i když 100%centně naposled) a trval na výměně toho filtru 

no...čoééééče... nos tu brýli
 no...čoééééče... nos tu brýli  .... ale hlavně
 .... ale hlavně  , že Tě nevzali na hůl
 , že Tě nevzali na hůl 

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé