chcela by som sa opýtať, či niekto nevie definovať v čom by mohol byť problém. Mám Kia Sportage, 2.0 CRDi, 4x4,
rok výroby 2011. Kúpila som ju v máji tohto roku. Má zhruba 125 tis. km. Po určitom čase som si všimla, že keď ide auto
celkom pomaly, alebo stojí namieste a beží motor, zmení sa zvuk motora, je výrazne hlučnejší a cítiť trasenie v celom
interiéry. Keď potom následne vypnem a nanovo naštartujem ide motor pekne ticho. Nerobí to pravidelne, už som bola aj
v servise na diagnostike nezistili nič. Rada našich servisákov v Prešove : " vraj si to nemám všímať, že je to len nejaká
drobnosť, ktorou sa netreba zapodievať "
 No len, aby sa tá drobnosť nezmenila na nejaký väčší problém !!!
  No len, aby sa tá drobnosť nezmenila na nejaký väčší problém !!!  
 Poraďte niečo, ďakujem za každý tip čo by to mohlo byť.

ale tiež to môže robiť dvojhmota, keď ju zasekne tak ide V pohode. Tiež to môže robiť prevodovka, taktiež diferencial. Ťažko povedať, keď to človek nevidel A nepočul! Servismanov  (česť výnimkám ) treba brať S rezervou!Asi je platený za hodiny A nie za vykonanú prácu
  ale tiež to môže robiť dvojhmota, keď ju zasekne tak ide V pohode. Tiež to môže robiť prevodovka, taktiež diferencial. Ťažko povedať, keď to človek nevidel A nepočul! Servismanov  (česť výnimkám ) treba brať S rezervou!Asi je platený za hodiny A nie za vykonanú prácu  

musia ta zobrať. Akurát sa ta možno spýtajú prečo si zmenila servis kludne povedz že si nebola spokojná. Mne opravovali auto v jednom nemenovanom servise
 musia ta zobrať. Akurát sa ta možno spýtajú prečo si zmenila servis kludne povedz že si nebola spokojná. Mne opravovali auto v jednom nemenovanom servise