Vcera som si vsimol, ze mi nesvieti tretie brzdove svetlo. Cital som, ze by malo byt LEDkove, takze vypalena ziarovka ako pricina odpada. Stretol sa uz s toto poruchou niekdo? Musim kupit nove svetlo?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Doplnam pre info, ktore mozno niekomu pomoze: - nove original svetlo u predajcu KIA stoji 150 EUR - svetlo som nakoniec zohnal na vrakovisku za 25 EUR - pokazene svetlo som sa pokusal rozobrat, chcel som zistit, ci by sa dalo eventualne opravit, no kedze je spodna cast s vrchnou castou zlepene, nepodarilo sa mi to, respektive sa rozlomilo
Kedze mam podobny problem, prasknute svetlo oslovil som viacerych predajcov ci vedie pozhanat aj neoriginal a nevedia ani original. Otazkou je ci ma za to moze pokutovat policia, alebo mi nasledne ponukne Kia opravu za masakralnu cenu.... Neviete niekto poradit kde sa da tento nahradny diel kupit ?
no ja som vdaka tretiemu brzdnemu svetlu nepresiel cez STK a za nove v servise pytali cca 160 euro. ako hladam tak hladam tak nahradne bud na vrakovisku som nenasiel... ak niekto mi vie poradit tak poradte .dakujem