Jsem Ostravak a chtel jsem koupit Kiu.Tady v Ostrave mi nenabidli dobrou cenu a tak jsem nevedel jak dal.Do mailu jsem dostal odkaz na web http://www.autonabidka.cz Tam jsem nasel Kiu a napsal poptavku.Ani ne za pul dne se mi ozval pan Michal Navratil.Zeptal se me jakou bych chtel a jakou vybavu,rekl jsem co chci a on mi zacal hledat dielera Kie.Jediny prodejce ktery byl nejlevnejsi z dobrou vybavou byl ASAS Most http://www.asas-most.cz .Od nich me kontaktoval pan Pavel Sajdl ,s kterym jsem nasel nejlepsi cenu.Takovy zajem a ochotu jsem v zivote nezazil,slevy a prislusenstvi ktere jsem dostal za cenu 397 900kc ve vybave Sport kia ceed sw 1,6 diesel 85kw,jsem nikde nedostal .
 Ani v Praze,ani v Ostrave
 Ani v Praze,ani v Ostrave  .Proto mi nevadi ,ze budu muset jet takovy kus z Ostravy do Mostu.Dekuji ze jeste existuji takovi lidi,jako pan Navratil a z ASASu pan Sajdl.Auto slo do vyroby ,tak ted jen cekat.Diky moc z pozdravem budouci kiak
 .Proto mi nevadi ,ze budu muset jet takovy kus z Ostravy do Mostu.Dekuji ze jeste existuji takovi lidi,jako pan Navratil a z ASASu pan Sajdl.Auto slo do vyroby ,tak ted jen cekat.Diky moc z pozdravem budouci kiak 

... Asas v Mostě je známý příznivými cenami nových vozů
  ... Asas v Mostě je známý příznivými cenami nových vozů  

Původně jsem volal do Autobondu, protože nabízeli SW CRDi 85 kW s dost dobrou výbavou za 299000 Kč (skladovka)
  Původně jsem volal do Autobondu, protože nabízeli SW CRDi 85 kW s dost dobrou výbavou za 299000 Kč (skladovka)   . V telefonu mě ujistili, že je to omyl a že se jedná o benzín
 . V telefonu mě ujistili, že je to omyl a že se jedná o benzín   . Nicméně domluvil jsem si schůzku a tam slovo dalo slovo a už jsem v ruce držel prupisku a podepisoval kupní smlouvu
 . Nicméně domluvil jsem si schůzku a tam slovo dalo slovo a už jsem v ruce držel prupisku a podepisoval kupní smlouvu   . To je má story
 . To je má story   . Mám objednáno Kia Ceed krátká verze 66 kW CRDi, modrá nemetalická barva, výbava Sport. Včetně doplňků (zamykání zpátečky, ochranné lišty, pojistné matice kol a gumové koberečky) se to bez dvacetikoruny má vejít do 350 tKč.
 . Mám objednáno Kia Ceed krátká verze 66 kW CRDi, modrá nemetalická barva, výbava Sport. Včetně doplňků (zamykání zpátečky, ochranné lišty, pojistné matice kol a gumové koberečky) se to bez dvacetikoruny má vejít do 350 tKč. 
			 A řešit s nima podmínky úvěru když tomu lze jakž takž rozumět v češtině (právní věty dlouhé jak týden do výplaty
  A řešit s nima podmínky úvěru když tomu lze jakž takž rozumět v češtině (právní věty dlouhé jak týden do výplaty 
 Slusna cena ,kdyz jsem hledal na  az-pneu.cz tak jsem se dostal na cenu neco pres 11 000kc ,kde neni pocitano vyvazeni atd..Jeste pet dni a bude doma.Konecne
 Slusna cena ,kdyz jsem hledal na  az-pneu.cz tak jsem se dostal na cenu neco pres 11 000kc ,kde neni pocitano vyvazeni atd..Jeste pet dni a bude doma.Konecne  
   každý rok akci ,k novému autu sada kol plus gumy ,dostal jsem přesně ty co píšeš (Sava,auto bylo na plecháčích tak mi dali elektrony a kdo měl elektrony tak dostal zase plecháče), že by už šetřili a tuto akci nedělali....ale tyto gumy můžu jenom doporučit skvělý záběr na sněhu....
 každý rok akci ,k novému autu sada kol plus gumy ,dostal jsem přesně ty co píšeš (Sava,auto bylo na plecháčích tak mi dali elektrony a kdo měl elektrony tak dostal zase plecháče), že by už šetřili a tuto akci nedělali....ale tyto gumy můžu jenom doporučit skvělý záběr na sněhu....

.Proto jsem je musel  obednat at mi to prezuji nez pro to prijedu
 .Proto jsem je musel  obednat at mi to prezuji nez pro to prijedu