Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda nemáte informace, kdy KIA zveřejňuje informace o modelech na další rok, kdy se začínají vyrábět a jaké budou změny oproti MY11?

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

.Zatím všechno tají kvůli konkurenci
 .Zatím všechno tají kvůli konkurenci  .Asi už jsi nedočkaví ale ještě si musíš chvilku počkat na nový model
 .Asi už jsi nedočkaví ale ještě si musíš chvilku počkat na nový model   cee'd 2012, protože ono ti nic vlastně nezbývá
  cee'd 2012, protože ono ti nic vlastně nezbývá  .
 .

precitaj si to ty este raz a napis mi, kde je tam zmienka o ceed II
  precitaj si to ty este raz a napis mi, kde je tam zmienka o ceed II   pise sa tam o ceed I akoze model "2012", ktory ma prist s lepsou vybavou, lepsim spracovanim a novym motorom, nic viac
  pise sa tam o ceed I akoze model "2012", ktory ma prist s lepsou vybavou, lepsim spracovanim a novym motorom, nic viac

cee'd 2012 ale podle mě ten bude dost podobný jako je dnes new
 cee'd 2012 ale podle mě ten bude dost podobný jako je dnes new  RIO
  RIO  .Jen se koukněte a uvidíte že mám pravdu
 .Jen se koukněte a uvidíte že mám pravdu  .Akorát mi nesedí koncovka výfuku.
 .Akorát mi nesedí koncovka výfuku.

zulyk píše:ale no, kolega, hadam si nemyslis, ze som to necitalprecitaj si to ty este raz a napis mi, kde je tam zmienka o ceed II
pise sa tam o ceed I akoze model "2012", ktory ma prist s lepsou vybavou, lepsim spracovanim a novym motorom, nic viac
tomuto modelu uz zvoni umieracik a novy model, teda ceed II pride na druhy rok, tak ako je v odkaze, ktory dal kolega vyssie
 ak sa lord_maxx skutocne pytal na ceed II, tak sa dopredu ospravedlnujem...
 ak sa lord_maxx skutocne pytal na ceed II, tak sa dopredu ospravedlnujem... 

tak stava sa, co uz
  tak stava sa, co uz   nic sa nedeje
 nic sa nedeje 

.Možná jsem to taky špatně pochopil
 .Možná jsem to taky špatně pochopil  .Sorry
 .Sorry  .
 .

lord_maxx píše:Ptal jsem se opravdu na ceeda I MY2012, nikoliv na ceeda II.
Proč? Protože náběh výroby každého nového modelu trvá minimálně rok, než se vychytaj základní nedostatky nového modelu, tudíž z mého pohledu je nesmyslné si kupovat ceed II hned v prvním roce výroby (můj názor).
A protože ceed I MY2012 (pokud vůbec něco takového bude) by mohl být za ještě zajímavější cenu než je nyní, alternativně s lepší výbavou za podobnou jako doposud. Ideálním příkladem nechť Ford Focus II Classic ve výbavě Trend plus - je tam naprosto vše, co bych já využil a potřeboval, a za cenu minimálně o 50 000 -100 000 Kč nižší než v průběhu životního cyklu auta.
Otázka je, jestli Kia/Hyundai ještě může/chce jít s cenama níž. A sem právě směroval můj dotaz, zda nemáte nějaké zákulisní informace.
Díky všem

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé