| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

kary
  kary  .... Jelikoz mas najeto cca 600km tak bych to zatim neresil. Nech to chvili zajet. Kdyz jsem mel auto nove tak se mi taky zdalo ze to dela divny zvuk atd .... ale po nejakem case to prestalo .. Tak jsem si na to bud zvyknul nebo to opravdu odeznelo. Navic je zima a me to v posledni dobe na volnobeh zni trochu jako disel (je to hodne tiche ale slyset to je) ... Zatim tomu neprikladam zadnou velkou vahu. Takze doporucuju pockat na prvni garancku nebo klidne zavolej nebo se stav v servise
 .... Jelikoz mas najeto cca 600km tak bych to zatim neresil. Nech to chvili zajet. Kdyz jsem mel auto nove tak se mi taky zdalo ze to dela divny zvuk atd .... ale po nejakem case to prestalo .. Tak jsem si na to bud zvyknul nebo to opravdu odeznelo. Navic je zima a me to v posledni dobe na volnobeh zni trochu jako disel (je to hodne tiche ale slyset to je) ... Zatim tomu neprikladam zadnou velkou vahu. Takze doporucuju pockat na prvni garancku nebo klidne zavolej nebo se stav v servise   a popis jim co se s tim deje. Bud ti rovnou reknou at to neresis nebo si to tam nechaji a podivaji se na to ... Nicmene byt tebou tak bych se nebal
 a popis jim co se s tim deje. Bud ti rovnou reknou at to neresis nebo si to tam nechaji a podivaji se na to ... Nicmene byt tebou tak bych se nebal  

snike píše:Rozvodový řetěz napíná přes rameno (č.3) hydraulický napínák (č.4)
 ??????? Sem hladovej po takovejhle věcičkách
  ??????? Sem hladovej po takovejhle věcičkách  

. Co se v tom dá udělat???
 . Co se v tom dá udělat??? 

Korejcobijec píše:;) Něco podobného měl Žigul.Ale tam byl mechanický napínák.

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé