ák! Přivezl jsem si Nové Sorento. 2.2 CRDI, 145 kW, 6M.
 ák! Přivezl jsem si Nové Sorento. 2.2 CRDI, 145 kW, 6M.| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

a hlavne to nezabudni poriadne
  a hlavne to nezabudni poriadne  

Re: KIA SORENTO-spotřeba
 Re: KIA SORENTO-spotřeba , dobrá kúpa,  a dúfam, že za tie prachy / 30000€ / bude TI SLÚŽIŤ
 , dobrá kúpa,  a dúfam, že za tie prachy / 30000€ / bude TI SLÚŽIŤ  až "do dúchodu "
   až "do dúchodu "  

Tak si nové autíčko hezky užil ve zdraví a gratuluji že jsi taky nášNymburák píše:Pánové a dámy, přátelé! Od dnešního odpoledne se již cítítm jakoák! Přivezl jsem si Nové Sorento. 2.2 CRDI, 145 kW, 6M.
 .Dej jsem potom nějaký fotečky ať se na něj podíváme všichni jaká je
.Dej jsem potom nějaký fotečky ať se na něj podíváme všichni jaká je   SORENTO.
 SORENTO. 

Nymburák píše:Děkuji za gratulace! Zatím to "honím" okolo komína, ale zítra jedeme na chalupu do hor, takže tam udělám fotky. Jinak tady v rovině už 125 km a 7,5l/100 km. Ale je pravda že se bojím mu šlápnout. Na to si ještě počkám. Ale svižnější předjíždění od 90 na 120 je bez problémů.

. Stále jsem si nezvykl na automatický zamykání! To je děs. Vylezu, jdu do kufru - vracím se zpět odemknout si - na palici (moji)
 . Stále jsem si nezvykl na automatický zamykání! To je děs. Vylezu, jdu do kufru - vracím se zpět odemknout si - na palici (moji)  ! Když sepne samo nebo i já tlačítkem pohon všech 4 kol, tak to smrdí až hanba! Jinak jinde popisovaný PP a jeho stupidní nulování dlouhodobé spotřeby - myslel jsem že si zvyknu, ale zatím se mi to nedaří. Po natankování mě to nutí jet víc rozumně než rychle. Protože první 200- 300 km to slejzá z 10l pomalu k 8,0l - není to hezká podívaná.
 ! Když sepne samo nebo i já tlačítkem pohon všech 4 kol, tak to smrdí až hanba! Jinak jinde popisovaný PP a jeho stupidní nulování dlouhodobé spotřeby - myslel jsem že si zvyknu, ale zatím se mi to nedaří. Po natankování mě to nutí jet víc rozumně než rychle. Protože první 200- 300 km to slejzá z 10l pomalu k 8,0l - není to hezká podívaná.

.Ta spotřeba půjde ještě dolů to mi věř protože je zima víc topíš a máš ještě zimní gumy.Počkej v létě to bude spotřeba malá.Jinak první dojmy co jsi psal jsou hezké.Gratuluji a jen tak dal se ať máš jen radost se Sorentíkem...
 .Ta spotřeba půjde ještě dolů to mi věř protože je zima víc topíš a máš ještě zimní gumy.Počkej v létě to bude spotřeba malá.Jinak první dojmy co jsi psal jsou hezké.Gratuluji a jen tak dal se ať máš jen radost se Sorentíkem... 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé