| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Čambrla píše:Tak v poslední době sleduji i při mírném přibržďování hluk od brzd. Je to takové "bubnování" v hlubokém tónu, hluk dost připomínající brzdění při aktivaci ABS. Auto je dva měsíce po garančce. V tématech na foru jsem nic podobného nenašel. Měl někdo podobný problém?
 Vím moc dobře jak se to tu probíralo a také jak někteří dopadli v servisu, když si stěžovali na přireznutí destiček ke kotoučům ...
  Vím moc dobře jak se to tu probíralo a také jak někteří dopadli v servisu, když si stěžovali na přireznutí destiček ke kotoučům ...   Mám obavu, že na toto servis slyšet nebude ...
 Mám obavu, že na toto servis slyšet nebude ...   

asi nejvetsi pricinou je dlohodobe stani protoze kdo jezdi asi denne tyhle problemy tak nepocituje. Mam pocit ze obsah uhliku v materialu bude mensi a proto i odolnost proti korozi bude mensi. Otazka co na to KIA MOTORS vsak vite kdo jste byly v Ziline co nam na to odpovedel jejich mluvci.
 asi nejvetsi pricinou je dlohodobe stani protoze kdo jezdi asi denne tyhle problemy tak nepocituje. Mam pocit ze obsah uhliku v materialu bude mensi a proto i odolnost proti korozi bude mensi. Otazka co na to KIA MOTORS vsak vite kdo jste byly v Ziline co nam na to odpovedel jejich mluvci.

kazdopadne dennodene jazdit nie je riesenie
  kazdopadne dennodene jazdit nie je riesenie   hlavne z ekonomickej stranky...osobne by ma najviac pri tomto probleme zaujimalo ci sa zmeni brzdna draha, funkcnost ABS a ci sa nezveci opotrebenie dosticiek...ak by sa potvrdili hoci len jedna z tychto moznosti bral by som to ako velmi zavazny problem...no a kedze je to sprevadzane hlukom je jasne ze k zvysenemu treniu tam musi dochadzat cize dopad na vyssie zmienene to mat moze
 hlavne z ekonomickej stranky...osobne by ma najviac pri tomto probleme zaujimalo ci sa zmeni brzdna draha, funkcnost ABS a ci sa nezveci opotrebenie dosticiek...ak by sa potvrdili hoci len jedna z tychto moznosti bral by som to ako velmi zavazny problem...no a kedze je to sprevadzane hlukom je jasne ze k zvysenemu treniu tam musi dochadzat cize dopad na vyssie zmienene to mat moze  

Jak tu někdo psal, že stačí párkrát probrzdit a je po problému, tak to je sice pravda to stačí ze začátku aby to tolik nehučelo a nedrhlo, ale otisky na kotoučích zůstanou (tedy aspoň u mě) a po pár tisícich km přijde ťukání do nohy od brzdového pedálu, když nepatrně dobržduješ což značí, že je něco s kotoučema (možná zvlněné nevím) Takže situace s brzdama si myslím, že není dobra a docela mě děsí vzhledem k tomu, že mám auto 2 roky a najeto 22000 km ...
 Jak tu někdo psal, že stačí párkrát probrzdit a je po problému, tak to je sice pravda to stačí ze začátku aby to tolik nehučelo a nedrhlo, ale otisky na kotoučích zůstanou (tedy aspoň u mě) a po pár tisícich km přijde ťukání do nohy od brzdového pedálu, když nepatrně dobržduješ což značí, že je něco s kotoučema (možná zvlněné nevím) Takže situace s brzdama si myslím, že není dobra a docela mě děsí vzhledem k tomu, že mám auto 2 roky a najeto 22000 km ...  

SelfMan píše:Mne sa to stalo zo 2-3 krat a to mam auto v garazi. Stacilo prist do garaze mokry a nechat auto 2 dni stat. Ale vzdy to poriesilo jedno kratke prudsie zabrzdenie este v garazi. Co si ale pamatam, tak aj felicia mala takuto muchu.

)
 )

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé