| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

)
 )

(ceed ma uz prinutila kontrolovat si to stale - kedze ina moznost nie je)
 (ceed ma uz prinutila kontrolovat si to stale - kedze ina moznost nie je) ide o to, ze pri kazdom zamknuti auta sa ti zopne motorcek okna - a to ajked je okno zavrete... (priklad: skus tlacitkom vytiahnut zavrete okno - pocujes ako sa nakopne motorcek a zatlaci proti ramu dveri) ...a tak ako vsetko aj motorceky maju nejaku tu zivotnost (niekolko spusteni)...
 ide o to, ze pri kazdom zamknuti auta sa ti zopne motorcek okna - a to ajked je okno zavrete... (priklad: skus tlacitkom vytiahnut zavrete okno - pocujes ako sa nakopne motorcek a zatlaci proti ramu dveri) ...a tak ako vsetko aj motorceky maju nejaku tu zivotnost (niekolko spusteni)... fakt o nervy...
 fakt o nervy...   

predajni sa mi velmi nevedeli vyjadrit ale na nete som nasiel jeden modul, ktory je kompatibilny s alarmami a mohol by fungovat. http://www.tuning-auto.sk/download/pw260.pdf
  predajni sa mi velmi nevedeli vyjadrit ale na nete som nasiel jeden modul, ktory je kompatibilny s alarmami a mohol by fungovat. http://www.tuning-auto.sk/download/pw260.pdf

Re: Doťahovanie okien
 Re: Doťahovanie okien

michalkkk píše:cawte nechcem zakladat zbytocne novu temu ale dneska som zistil ze mi na pravom prednom okne prestal fungovat impulz......... teda okno sa da cele normalne ovladat az na to ze nezatvara impulzom, t.j. ked ho chcem zavriet musim drzat po celu dobuu knoflik dodola ide impulzom normalne a aj ostatne okna idu ok neviete co s tym?? ci iba servis?? dik

dark-knight píše:Chcel by som sa opytat, ci mate niekto skusenosti s dodatocne montovanym modulom na dotahovanie okien pri aktivacii alarmu.
 , tak se ptám: Dopadlo to nějak?
, tak se ptám: Dopadlo to nějak? 

)- ale vychází to přes 2.000 CZK za jedny dveře
 )- ale vychází to přes 2.000 CZK za jedny dveře   Což (spolu se ztrátou záruky a potenciálními dohady s
 Což (spolu se ztrátou záruky a potenciálními dohady s   v budoucnu) moje nadšení dost zchladilo.
 v budoucnu) moje nadšení dost zchladilo.  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé