Ahoj, chcem sa spytat ludi, ktori nemaju vo vybave auta handsfree, ako riesite telefonovanie pocas jazdy? Mohli by ste mi prosim poradit co kupit, aby som mohol pohdlne soferovat aj pocas hovoru? Mam mobilny telefon so systemom Android. Dakujem
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zdravim chlapi.. Pred tyzdnom som si kupil ako darcek na vianoce auticko... Jedna sa o Ceed Facelift a mam tam tiez ten system bluetooth... Avsak nejak som ho este nestudoval.. Viete mi povedat ako to funguje prip co treba alebo potrebujem urobit.. V navode som len tak na rychlo preletel a cital som o sparovani tel so systemom ale zaujima ma co potom... da s anormalne volat a prijimat hovory ??
Vdaka za info..
C’eed Facelift 2010, EX, Black Pearl, Full výbava + koža, 1.6 CRDi 123tis. km, 17" Alu Dezent RI Dark + 225/45 Pirelli P7 Cinturato 5.5 - 6l / 100km