Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pozeral som a je tu dost ludí z Blavy. len keby sa to mohli nejako dozvediet. Mohli by sme si dať nejaký termín a stretnut sa niekde pri nejakom nákupnom centre kde sa dá dobre parkovat a potom by sme mohli niekam aj sadnut a pokecat.
Viem že 3 hodky nie su veĺa ale mám tehotnu manželku tak som v pohotovosti. Skor som myslel nejaký menší lokalny zraz v Blave alebo okoli. Dajú sa tu nejako vyselektovat ludia z Bratislavy a okolia a poslat im správa alebo nejaká nová diskusia o zraze v Blave???
Pokus sa to napísať na chat, ten je vidieť pri prihlásení , vlákno si opäť otvoril a vidíš , že sa im asi nechce, prečítaj si to čo asi bolo a potom, priprav tvoj návrh a napiš čo asi chceš, kde, čas , miesto atd... a oslov širokú verejnosť z BA a priľahlého okolia vidím, že už ajKiastorm, je pre zraz, ta sa spojte a zahajte prípravu