Nesviti blinkry - pojistka

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd SW.

Nesviti blinkry - pojistka

Příspěvekod bakua » 30.09.2013 10:57

Ahoj, vcera sem rozebiral palubovku pod volantem. Vubec do niceho jsem nedlubal, nikde sem nic neodpojoval. Dneska rano mi nejel ani jeden blinkr, tak sem si rekl ze se podivam na pojistky. Ale nejak mi nedoslo kteraze ta pojistka je pro blinkry. Dival jsem se do manualu a tam je jen Kontrolka nouzovych blikacu.

Muze mi tedy nekdo prosim poradit na kterou pojistku bych se mel podivat? Diky :)
KIA cee'd SW I. generace, facelift, 1.6 CDI, 2011
bakua Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Nesviti blinkry - pojistka

Příspěvekod Celda » 30.09.2013 11:32

Dej si do podpisu, jakého ceeda vlastně máš, ať můžeme účinně radit.

Pokud máš ceeda první generace po faceliftu, tak jako já, tak se mi o prázdninách stalo přesně to samé - při stání na slunci mi sama od sebe odešla pojistka blinkrů. Vzal jsem návod a hledal, která to je a prd :-0
Experimentováním (postupnou výměnou všech pojistek) jsem pak zjistil, že je to modrá (15A) pojistka společná pro okruh zadní "cigaretové" zásuvky 12V v kufru, která je debilně označená jen "RR_P/OUTLET". 8-)
KIA cee'd SW I. generace, 1.6 CVVT 92 kW, 2013 (jeden z posledních vyrobených kusů 2012), barva blue clyde (AA2)
Celda Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod profano » 30.09.2013 11:40

Měla by to být pojistka T/SIG FUSE vedle řidiče
profano Muž
Sponzor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (5) TOP sponzor (1)

Kia XCeed (2021)
34000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod profano » 30.09.2013 11:52

0004.jpg
002.jpg
001.jpg
000.jpg
0000.jpg
schéma
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
profano Muž
Sponzor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2021)
34000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod bakua » 30.09.2013 12:40

dik pak na to mrknu az budu doma.

Profano: Koukam na ten prvni obrazek, a ony jsou v aute 3 pojistkove skrine? Ja mel za to ze jen 2, jedna u ridice a druha v motoru u baterky
Celda: To je mozne ze to mam taky tak, zkousel jsem totiz vcera strcit do zasuvky v kufru adapter ale nebyla na nem stava, ale co jsem se dival vcera na tu outlet pojistku u ridice tak ta byla v poradky prave, tak jeste zkusim tu T/SIG jestli tam je :)

A co se tyce podpisu, uprimne se priznam ze ani nevim co mam za generaci ceeda. Je to z konce 2011, vypada takhle http://www.autoweb.cz/uploads/thumbs/kia-ceed-sw-16-cvvt-ecodynamics-630x300c.jpg :)

Zatim diky hosi
bakua Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Celda » 30.09.2013 13:59

> A co se tyce podpisu, uprimne se priznam ze ani nevim co mam za generaci ceeda. Je to z konce 2011, vypada takhle http://www.autoweb.cz/uploads/thumbs/ki ... 0x300c.jpg :)
Tak to vypadá stejně jako ten můj, akorát mám modrou barvu.
No místní odborníci mě kdyžtak popraví (? poopraví ;) ), ale v zásadě máš tři možnosti:
1) ceed první generace (http://www.auto.cz/kia-ceed-1-6-crdi-sp ... renci-1435),
2) který v roce 2009 dostal facelift (http://www.auto.cz/test-kia-ceed-sw-2129).
3) No a teď, někdy od září minulého roku se vyrábí ceed druhé generace, což je zvenku úplně jiné auto (http://www.auto.cz/test-kia-ceed-sw-1-6 ... ombi-70230).
KIA cee'd SW I. generace, 1.6 CVVT 92 kW, 2013 (jeden z posledních vyrobených kusů 2012), barva blue clyde (AA2)
Celda Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod bakua » 30.09.2013 19:17

V tom pripade mam asi facelift :)

Kazdopadne diky za rady, byla to RR_P/OUTLET
bakua Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod profano » 30.09.2013 19:40

Ten první obrázek je pohled na pojistky zepředu a zezadu.
profano Muž
Sponzor

Kia XCeed (2021)
34000 km @ 6 l/100km

Zpět na ceed SW