Přátelé, kamarádi,
mám pro vás pozitivní informace. Bohužel, nemám ale možnost vložit fotky a videa, protože jsem mimo domov a nemám jak sejmout do PC obrázky a videa z foťáku a kamery.
Včera jsem navštívil budovy 14/15, ve kterých je muzeum obuvi. Na naši návštěvu před budovou zrovna nacvičovaly mažoretky. Radost se na to koukat. Před budovou je hned několik parkovacích míst, vyhrazených pro návštěvníky muzea, takže doporučuji zaparkovat přímo před budovou 14. Je to z kopečka dolů pod mrakodrapem. Na střeše budovy 14 je červený nápis "teď", který nejde přehlédnout. Takže doporučuji parkovat přímo tam. Zde odkaz na mapu:
http://www.mapy.cz/#!x=17.659104&y=49.2 ... A9dnout._1Pak jsem navštívil Kolibu, kde jsem měl setkání se spolužáky ze ZDŠ, bohužel už po 40 letech. Setkání začalo včera a skončilo dnes. Mají tam výbornou slivovičku. S ohledem na náš počet jsem na jejich návrh přistoupil na to, že budeme mít v salonku 35 míst a deset hned vedle v restauraci. Všichni bychom se tam opravdu nevešli. Můžu vám ale říct, že jsem tam šel pomaličku a přesto jsem mohl ždímat košili. A to jsem v kondici. Takže jsem se snažil řešit parkování přímo u Koliby. Prý je běžné, že tam parkují na příjezdové komunikaci. Nemám řešit, kdo na to bude co říkat a máme všichni přijet přímo před Kolibu. Ten kopeček na Kolibu se vůbec nezdá tak prudký, jak ve skutečnosti je. Negativum tohoto řešení je ovšem to, že tím, že nepůjdeme pěšky, neuvidíte zimní stadion vicemistrů!!!! Já vím, že někteří kvůli tomu nebudou spát, ale co se už dá dělat.....
Takže Radku, prosím, jak jsme spolu včera mluvili, zapracovat parkování do instrukcí ke srazu. Dík.
Je tu nádherně. Škoda, že tu nemůžete být a musíte zítra do práce.....