Je fakt ze tahle trida tam proste nemela zastoupeni dokonce ani zadne SUV coz je fakt skoda, konfrontaci tohoto druhu bych fakt ocenil.Kazdopadne se sraz velice povedl a verim ze to tak bude pokracovat i nadale.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahoj všem. Nevím jestli jsem byl jedinej se svým Sorentíkem který se přihlásil, lae musím se omluvit že jsem nedorazil. S manželkou čekáme na naše druhé dítě (očekávané kolem 20.11.200, a poněkud jí nebylo dobře. Já vím že jsme slíbyl účast na 90 %, ale osud tomu chtěl jinak. Čtu si tady pochvalné ódy na sraz, a teď mne to s prominutím s..e ještě víc. No nic, snad to vyjde příště, jsestli dá (jak říkáme my ženatí ateisté) bůh a manželka. Tak KIAkům zdar a napříště snad nashledanou. :-) Jo, a ještě bych měl možná přihlouplej dotaz, kde sehnat nějaké propagační nálepky, samolepky, nebo cokoli KIA klubu? Dík za info všem. Čus.
gomec píše:Jo, a ještě bych měl možná přihlouplej dotaz, kde sehnat nějaké propagační nálepky, samolepky, nebo cokoli KIA klubu? Dík za info všem. Čus.
Bohuzel jen na srazech, protoze jejich zasilani postou se moc nevyplati, to uz prijde levnejsi si najit nejblizsi reklamni agenturu a ta ti je udela dle tveho prani.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Ahoj kluci a holky, tak až dnes jsem dorazil z Práglu dom :-( A i já se poněkud opožděně (nemám přístup v Praze na net) připojuji k poděkovaní za příjemný sraz! Překvapilo mě hlavně to jak dlouho se na srazu zdrželo vedení KMcz včetně pana Dolínka ... a také samotné občerstvení na mě udělalo dojem a to nemluvím ani o překvapení ... :-) jen musím souhlasit z Vlafim o té účasti ... jedna věc je kolik máme tady členů, ale druhá věc je kolik lidí se přihlásilo a potvrdilo účast a hlavně i přespání v kempu. Co se mě týče mě se v kempu moc líbilo a vůbec se mi nechtělo na noční a také jsem se tam s Martinem pěkně zakecal :-) Prostě být to na mě, moc rád bych zůstal a i klidně přes noc, jelikož parta byla skvělá a jsem rád, že jsem poznal i ostatní členy klubu osobně! Hlavně jsem byl rád, že Vladislav nesplnil to co slíbil :-) a světla mi zůstala celá Ale popravdě je stejně budu měnit, tedy pokud to klapne :razz:
Ještě jednou děkuji všem kdo se na tomto srazu podíleli a také všem členům kteří dorazili a doufám, že příště účast bude ještě hojnější!
@vladislav: Ani mi to neříkej ... Je mi jasné, že tam zábava byla přinejmenším stejně dobrá než jsem odjel ... jak jsem psal, nechtělo se mi pryč a dlouho na vás myslel!
Sraz se opravdu povedl, já jsem byl hodně spokojen v DOLNISu, tam to bylo opravdu senzačně zorganizováno. Proto si přeji, aby ostatní srazy byly už jen lepší.
Zapomnel jsem pripomenout. Kdo z Vas, kteri jste byli v kempu, postrada slunecni bryle v barve tmave cervene, tak je mam u sebe. Zustaly na stolku dole pred grilem
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
no ja myslim, ze skoro polovina tam byla se svyma drahyma polovickama a dokonce i detma :-o
jo presne tam, jednalo se o takovou volnou akci, neslo o zadny pokec v nejaky jednaci mistnosti, proste jsme si stoupli do kruhu, at uz venku na parkovisti ci primo na prodejne a probiraly se veci, ktere nas zajimaly 8-)