od Návštěvník » 08.09.2008 10:02
bohužel takhle dodatečně, ale vysvětlím, proč jsem nedorazil. ráno jsem vstal hodně brzo, abych vzal auto na wapku a pořádně ho ručně vydrbal. pak jsem ho asi hodinu a půl voskoval, aby bylo perfektní a lesklo se jak psí kulky, vypígloval ho ještě zevnitř. zkrátka všechno nachystaný, půl jedenáctý a už jsem chtěl vyrážet, do dolnisu to mám asi pět minut. jenže jsem si ještě prohlížel psa, kterýho ráno při procházce lesem napadnul nějakej dementní čokl a docela se servali. protože ten můj nejevil žádný známky zranění, jen jsem ho po návratu domů zběžně prohlídl. až později, těsně před odjezdem do dolnisu jsem si všiml, že má na krku a u ucha dvě pořádný, hluboký díry od zubů toho debilního psa a protože to nevypadalo vůbec dobře, jel jsem s ním na veterinu. tam jsme poměrně dlouho čekali, následovaly různý procedůry, který zabraly asi hodinu a když jsem se někdy ve dvě vrátil domů, už jsem neměl upřímně řečeno ani moc náladu na poslední okamžiky srazu a na odpoledne i večer už jsem měl bohužel naplánovanýho něco jinýho, takže jsem nemohl přijet ani do kempu, aspoň na pokec. snad je to dostatečný zdůvodnění toho, proč jsem nedorazil, samotnýho mě to taky mrzí, ale bohužel se stalo, co se stalo. snad jste si to vy ostatní aspoň užili..