zadni blinkry Sportage

Re: zadni blinkry Sportage

Příspěvekod zicomp » 20.02.2013 11:59

CZninja píše:Co myslíte, byl by nějaký problém s předpisy, kdybych hodil blinkry do stávajících " couvaček " ve skupinových světlech a naopak do stávajících blinkrů na nárazníků dal bílé žárovky a měl je jako " couvačky " ? Už jsem se ptal v servisu a byli by ochotní mi ty kablíky přehodit, sám si na to netroufám :oops:

Protoze se mi nechce zbytecne davat 8.000,- za blinkry, kdy auto nebudu mit dele nez 3-4 roky, chci volit daleko levnejsi variantu. Spise by me zajimalo, jestli existuji nejake dvoubarevne zarovky anebo skupina zarovek (zluta/bila) aby se daly narvat do hornich couvacek. Fungovaly by i jako blinkry i jako couvacky. Timto by se po propojeni dodatecneho kabelu z dolniho blinkru vse resilo.....Co vy na to??? :drink:
zicomp Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod KIASTORM » 20.02.2013 12:30

Blinkre su fajn tam kde su. Co mna vytaca a uz to musim povedat,ze denne vidim niekolko Sportageov (super gramatika) s vypnutymi svetlami aj o siestej vecer v tomto pocasi. Alebo cez den,prsi,hmla,neni vidiet na dvesto metrov ale naco si budem zapinat svetla,vsak denne svietia a su predsa cool :thd:
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod M@jkl » 20.02.2013 13:17

já jezdím na automatiku a když to senzor vyhodnotí že je den tak co máme robit? :D

M@jkl
M@jkl Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
20800 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod KIASTORM » 20.02.2013 13:20

Vsak presne o tom hovorim :lol:
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolove svetla+Turbo GDI maska :-)+Stebel TM80 Magnum horn
KIASTORM Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Sportage III (2011)
82000 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod CZninja » 01.03.2013 20:25

http://viewitem.eim.ebay.cz/Tail-Light- ... 11986/item Tak už je mám doma :thu: Vypadají pěkně, v té krabici :lol: Teď ještě najít někoho, kdo mi je namontuje.. Jen tak ze srandy jsem volal do KIE, kolik by mohla stát montáž, málem jsem se vyvrátil, když mi to odhadli na 3500,- :shock: Kolega má malý servis, tak mu to v pondělí hodím, ať se snaží :yes: To abych začal jezdit se zapnutýma potkávačkama, abych si je užil :tongue:
1,6 GDI Comfort plus + zadní LED světla
CZninja Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1)

Příspěvekod Ozzy77 » 01.03.2013 20:52

ty jsou luxusní!!!!
SPORTAGE 2.0CRDi, 4x4, Comfort Plus 2013, CASA WHITE+černý polep střechy
Ozzy77 Muž
Nováček

Příspěvekod Patrik1974 » 01.03.2013 20:59

Ja ich mma uz doma asi dva tyzdne objednane z exledshopu (Juzna Korea) pekna palka to bola za dph a clo dokopy 108 EURO!!!. Samotne svetla stali aj s Fedexom 420EUR. Ale, ale su super paradne len ako som si myslel smerovka tam samozrejme nie je, to oranzove je skra skreslena cervena, vyzera to ako smerovka (pisal som si s korejcami ziadne taketo konkretne svetla nemaju smerove svetla) - maju iba cuvacky, brzdove a obrysove. ALe nevadi smerovky budu musiet ostat dole ako su. A zapojenie je jednoduche, tie vonkajsie sa menia 1:1 (konektor-konektor) a k tym vnutornym treba dotiahnut kablik z 3.brzdoveho akurat, koli tomu ze aj tam je brzdove svetlo. Doma len tak na stole som to zapojil pozrite obrazky...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.
Obrázek
Patrik1974 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2012)
49800 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod CZninja » 01.03.2013 21:49

No to si děláš legraci, že tam nejsou blinkry :shock: ? Vždyť na těch fotkách jim to bliká a hlavně kvůli nim jsem si to kupoval, ty blinkry v nárazníkách mě iritují neuvěřitelně :cry: Clo a daň mě taky šokly, komplet mě ty světla vyšly na 11tis, to jsem je jako vyhodil z okna :help: ?
Jo a ty vnitřní světla- nemají být obrysová? Protože jak už tady- v jednom sousedním tématu- jeden klučina psal, kupoval si je osvětlené a že prý zapojení už tam je, stačí jen zapojit konektory a je to..
1,6 GDI Comfort plus + zadní LED světla
CZninja Muž
Uživatel fóra

3. místo (1)

Příspěvekod LUKY-007 » 01.03.2013 21:59

uff aj ja som myslel ze to je oranzova .. :|
ale inak vyzeraju luxusne
< Everlasting Impression > < Room4More >
LUKY-007 Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Patrik1974 » 01.03.2013 22:45

Je to skreslene ale nevadi su ajtak super tie svetla :thu: aj bez smeroviek, nevadi. SVieti to ako som dal fotky. Potom dam ked to budem mat namontovane. Smerovky teda necham tam kde su.
Kia Sportage III ( MY 2012), 2.0 CVVT,2WD, Cassa White, EX+príplatková full výbava.
Obrázek
Patrik1974 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2012)
49800 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Patrik1974 » 01.03.2013 22:48

CZninja píše:No to si děláš legraci, že tam nejsou blinkry :shock: ? Vždyť na těch fotkách jim to bliká a hlavně kvůli nim jsem si to kupoval, ty blinkry v nárazníkách mě iritují neuvěřitelně :cry: Clo a daň mě taky šokly, komplet mě ty světla vyšly na 11tis, to jsem je jako vyhodil z okna :help: ?
Jo a ty vnitřní světla- nemají být obrysová? Protože jak už tady- v jednom sousedním tématu- jeden klučina psal, kupoval si je osvětlené a že prý zapojení už tam je, stačí jen zapojit konektory a je to..

Je to vazne tak, ze tam nie su tie blinkre v tom tie fotky skresluju strasne, lebo ten spodny pas co svieti akokeby naoranzovo je cerveno-mliecny plast vo vnutri svetla a pod tym ledky a to tak skresluje bohuzial.A tie vnutorne su obrysove ale zaroven aj brzdove, ked zabrzdis tak sa na nich zvysi jas.
Obrázek
Patrik1974 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2012)
49800 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod zicomp » 05.03.2013 13:34

Neexistuji pro KIA SPORTAGE zadne zadni horni svetla s blinkry typu plug and play ! Musi se tam natahnout dalsi drat. TO JSOU FAKT DEBILOVE, ME TO TAKE DESNE IRITUJE. Nejslpesi je to, ze KIA pro rok 2013 vyjde samozrejme s blikacky nahore a my utreme :-)
zicomp Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod LUKY-007 » 05.03.2013 13:54

pri facelifte vzdy vytres ... ide len o to ci budu zamenitelne s existujucimi alebo zmenia tvarovanie ... :evil:
iX35 uz vysla s modernizaciou (2,0 GDI, asistenti, nastavovanie citlivosti tocenia volantom ... ) .. uvidime kedy KIA .. a ci zmenia aj tie zadne svetla ...
< Everlasting Impression > < Room4More >
LUKY-007 Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod dolfy » 06.03.2013 00:57

No hoši mrkněte,někde přeci jen existují :thu:

https://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Y9uKszSWe8
dolfy Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod idarkco » 10.03.2013 01:36

Tie vyzeraju asi najlepsie. A binkre maju hore :thu: uz len dole nehat len odrazky a hmlovky a takto by som to bral :huh:
Kia Pro_Ceed II. 1.6 GDI
Kia Sportage III. 1.7 CRDi
idarkco Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Sportage