PavelS píše:Tak po 2000km je spotřeba mezi 6,5 a 7,5 l/100km, dle trasy. Motor se snažím držet mezi 2000 až 3000ot/min. Takže co se týká spotřeby, tak spokojenost.
Nemůžu si vynachválit dešťový senzor a samostmívací zrcátko, na tyhle vychytávky si člověk rychle zvykne.
Jediné, co mi vadí, je rachtání od zadních dveří při přejezdu nerovností. Musím to ještě vyzkoumat, zatím jsem na to neměl čas.
Tak ten pazvuk zo zadnej časti auta mi tiež vadil. Niečo drnčalo, ale iba pri nenaloženom aute. Pokiaľ som mal viac vecí v kufri, nič som nepočul.Tak som kúpil penové tesnenie na staré okná a nalepil som ho na všetky styčné plochy dorazov dvojitého dna, 2 pásy som nalepil aj na plastový držiak zadnej ŠPZ a tiež na dotykové plochy navijáku roletky kufra. Nakoniec som všetky priečinky v dvojitom kufri vystlal 5mm hrubou penovou výstelkou, aby drobnosti v kufri (trojuholník, sada žiaroviek, náhradné poistky a iný bordel) nebuchotali a nenadskakovali. Neprišiel som na to, čo to bolo, ale odvtedy to prestalo rachotiť. Všade je ticho a počuť leda dorazy tlmičov o priečne nerovnosti. Tak už mám kľud.