tak teraz sa rozpisem ...

prave som prisiel z nocnej a vsetko to v sebe dusim je to inak napisane v prispevkoch hore...
zaciatkom decembra som prisiel na montaz plyn.zariadenia ZENIT PRO s mazanim FLASHLUBE ... a uz pred montazou mechanik mudro ma odbil ze nemam mu nic hovorit lebo on vie vsetko co ma spravit uz spravil 7000 aut na tento jeho dialog mam svedka...montaz na moje prekvapenie bola rychla nakolko este pred 8-mou fajcili a popijali kavu takze zacali cca o 8-mej skoncili priblizne o 13-tej to pisem preto lebo tu montaz mi spravili tak ,ze to vsetko ako keby hodili pod kapotu a zavreli ju .Tak som sa objednal na dalsi tyzden v pondelok na kalibraciu a zaroven na opravu toho co mi tam zapojili....ukazoval som im aj fotky montaze ako mal zapojenu kendo1 najprv mi neverili ,ze aj on si u nich daval montovat to iste zariadenie ako ja ...trval som na svojom ukazoval fotky v mobile dozadoval som sa majitela nech pride k autu ale nikto nic tak som pekne v dielni posiel hore schodami za majitelom a poprosil som ho ze nech pride k mojmu autu nech mu ukazem pracu mechanika a co chcem opravit.nakoniec majitel povedal ze dobre ale ze robotu na hodinu zaplatim mechanikovi aj ked som nechcel nakolko som platil za montaz a cakal som profesionalnu montaz a nie amatersku tak asi po cca 20 minutach dohadovania som povedal ze dobre tych cca 20 eur dam ale nech bude priblizne taka ako ma kendo1 tak mechanik mi to ciastocne opravil...potom sme presli na kalibraciu.....po ukonceni montaze mechanik mi povedal ze mam jazdit cca 20 km plyn a 20 km benzin striedat.... nabehal som cca 200km na plyn a taktiez 200 km na benzine meral som to vynulival som pocitadlo na plyn A a na benzin pocitadlo B na kilometrovniku ....odchylka je tam iba mozno 4-5 km ...Mechanik robil co mohol ale nespravil nic ...chybu CHECK vymazal a nahral iba plynove mapy do RJ lpg aj RJ na benzin....plynove preto, ze vraj viac som mal nabehane km na plyne aj ked som mu tvrdil ze som robil tak ako mi on povedal a mam kilomerte rovnake na lpg aj na benzine ale nechcel som sa zase hadat tak som povedal ze dobre pridem o tyzden ze ako mam postupovat on ze nech idem za majitelom-sefom on na to nech vyskusam niekolko dni ist na benzine a potom nech pridem a malo by to ist.>vcera som tam bol a ako som pisal v prispevku hore mechanok K-O od 45min. ako som tam stal som dalej nepocital cas mechanik nevedel nic robit .... iba to ze musim ist do kia servisu nastavit sviecky na spalovanie plynu lebo oni su nastavene od vyroby iba na benzin ta elektroda alebo co to je ma medzeru 1mm a ma mat na lpg aspon 1,8-1,9 mm ze on s tym nespravy nic dokym mi sviecky v kia servise nenastavia na lpg podla sablony manualu...

a ked som volal tak vstupny tech.aj hlavny mechanik mi povedali ze nic take sa u nich v servise nerobi a ani nepoculi zeby sa mali sviecky nastavit na lpg ....sviecky co mi menili su NGK - R
tak tak som pochodil este dnes zavolam priamo majitelovi p.Mihalovi nech sa on k tomu vyjadri a potom sa rozhodnem ze co a ako. ...inak teraz mi zase svieti
CHECK motora a zase nech idem cca 160 km do KE na kalibraciu (cesta cca 80km do KE a cca 80 km z KE) ten benzin co som isiel a cas mi kto preplati a este sa budem musiet terigat aj 3-ti krat do KE ..... Majitel stary aj mlady (otec & syn) su zhovorcivy maju profesionlalny pristup ale mat takeho mechanika tak ho zavriem za vajcia do prievanu za tu robotu aj reklamu co robi firme....