Tak mám najeto 5oo km a musím říct,že auto nemá chybu.Auto mi oproti předchozímu modelu přijde takový bytelnější usedlejší,krásně se jakoby pohupuje,před tím to bylo tvrdší,občas rána zezadu,nyní opravdu super,taková lepší "limuzína" nikde nic nevrže,nepraská a co se týče motoru 1,4CVVT tak troška výkonu a hlavně 6ti kvalt je znát,je to živější než před tím a jsem spokojen,jasně že 1.6GDi je někde jinde,ale opravdu nejsem zklamán,jede to pěkně.U předchozího modelu se mi ze začátku při záběhu při přeřazení z 1na2 a někdy z 2na3 výkon na vteřinku ztratil,jakoby propadl,po 10000km si to sedlo,ale nyní je to od začátku bez chyby.Pak maličkosti co mě ted napadnou,topí to mnohem rychleji než starý ceed a přisvěcující světlomety do zatáčky nemaj chybu a Bluetooth handsfree je bomba,telefon se hned spáruje,je to pěkně udělaný a to rádio je oproti minulému jinej level,zadní roletka je v kolejničce a v kufru ty postraní víčka odkládacího prostoru jsou také čalouněný,minulý ty plasty byli hned poškrábaný,ted to nevypadá tak lacině,prostě super.Nastavení průměrné spotřeby se nevynuluje po každém natankování,ale můžete si to samy nastavit,taktéž zamykání dveří při rozjetí mě ted neštve,protože při zatažení kličky se hned dveře otevřou a nemusím aktivovat pro spolujezdce otevření centr.tlačítkem.Ted ráno při zamlžení okna se automaticky zapne odmlžení(má to senzor nahoře vedle zrcátka-platí asi jen pro autoamat.klimu) prostor pod oknem jak jsou stěrače,ten plast a gumy ted sedí krásně,žádné škvíry,je to preciznější,to samé ty gumy okolo dveří jsou silnější a po celé ploše dveří,haupna má ten protihlukovej dekl,to auto je mohem tišší,nevím co už dál,ale zatím je to mazec

každý se na parkovišti po autě otáčí a prohlíží ho a myslím,že se líbí moc a ve skutečnosti je hezčí než na fotkách,tot jediná chybička,že je méně fotogenické,ale o to lepší ve skutečnosti,tak nevím jestli to není spíše přednost...

II prostě supééééér