Beda píše:Se podivej na uchyceni vyfuku, to by mohlo delat taky dunive zvuky
Rrado píše:Beda píše:Se podivej na uchyceni vyfuku, to by mohlo delat taky dunive zvuky
Som si spomenul, pri slove výfuk, že som sa naň náhodou pozeral asi pred polrokom keď bolo auto zaparkované v svahu a prekvapili ma menšie náznaky hrdze pri jeho úchytoch. Auto malo vtedy rok a je garážované. Budem sa na to musieť mrknúť.
lubos761 píše:@ všem:
Tak jsem se dnes vrátil z týdenní rekreace, z Jesníků. Cesta Brno - Lipová, cca 170km, v místě najeto asi 200km a cesta zpět do Brna dalších 170km. Přes Červenohorské sedlo, obce do 50km, dálnice do 140km.
A spotřeba rovných 8,0l/100km. Ne podle PP, ale reálná, spočítaná " Český benzin" podle tankování a km. Jezdím denně do práce po dálnici, 30km tam a zpět a nebyl jsem schopen se dostat pod 9,0l. A ejhle, na delší cesty, za podmínek dodržování max. povolených rychlostí a lehká noha k tomu a spotřeba na dvoulitra benzín nádherná. A to jsem jel těch 170km za 2,15hod. S přestávkou na 1 cigaretu. Tak že docela vysoký průměr km/h. Znovu se potvrdilo, že nejvíc spotřebu ovlivní řidič.![]()
Pěkný den všem. lubos761![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]