snike píše:Tak už jsem nevydržel čekání na OTA akztualizaci a jelikož jsem měl v poslední době problémy s telefonem, který se zpomaloval až k restartu, stáhl jsem ze stránek HTC
http://www.htcdev.com/devcenter/downloads RUU aktualizaci a už mi v telefonu běhá ICS 4.0.4

Zatím to vypadá moooc dobře, telefon mi přijde rychlejší ... snad mu to vydrží i nadále
2012-09-07_10-14-52.png
Tak na doporučení Radka jsem to taky nevydržel a v pátek odpoledne jsem se pustil taky no instalace. Měl jsem sice bobky že něco po**** , ale instalace dopadla dobře horší už to bylo s obnovou zálohy. Kdy jsem zjistil že se mi všechny aplikace sice obnoví ale musím je ručně všechny odklikat a instalovat a nastavit znova (ale alespoň to mělo výhodu že jsem nepotřebné aplikace vymazal). Chvilku mi trvalo než se mi vůbec podařilo zprovoznit aplikaci slideit z toho jsem byl na nervy protože v tu chvíli byly smsky v mobilu pro mě doslova nepoužitelné na normální klávesnici už neumím napsat ani "ahoj" Další šok pro mě byl když mi mybackup neprovedl obnovu dat z kalendáře jelikož google kalendář nepoužívám tak jsem měl data z kalendáře jen na mobilu a obnova se nějak nezdařila. Naštěstí při nainstalovaní novější verze mybackup se už zdařila i obnova kalendáře a mě spadl kámen ze srdce.
Teď už jsem snad telefon komplet nastavil (sice si ještě nejsem jist správností nastavení aplikace Call Meter, ale to snad do budoucna doladím nebo se obrátím na někoho na sraze) a mohu si plně užívat novou zmrzlinku a dojmy z ní jsou super, telefon je opravdu rychlejší
Jinak bych měl ještě jeden dotaz co se týká nákupu na google play. Dříve jsem neměl sebemenší problém s nákupem normálně jsem zaplatil kartou a transakce proběhla v naprostém pořádku. delší dobu jsem nic nekupoval a ted, když jsem si něco chtěl koupit tak se transakce z mě nejasných důvodů opakovaně nezdaří. Odkáže mi to na google peněženku kde mi to kecá něco o tom že nemám nastavené platební karty (ty ale nastavené mám). nevíte někdo co s tím?