od Marek_Km » 02.09.2012 11:52
@Jirka N.: Jak jsme to kdysi řešili uchycení na AR, tak už to mám tak, že jsem spokojen a s tou Omegou taky. Jen jsem si kdysi potřeboval něco vytáhnout z kamery a nebylo to nahrané. Mám pocit, že bude chyba v systému spouštění automatického záznamu. Tipuju, že když při otočení klíčku se kamera zapne, pak může při aktivaci startéru a tím pádem poklesu napětí se zase automaticky vypnout. Poznal jsem to tak, že v takovém případě bylo natočeno jen pár sekund po zapnutí klíčku a startování. Protože mám displej pořád zavřený, tak nevidím, jestli jede, nebo ne. Pokud jedu delší štreku, tak si to sichruju tím, že vytáhnu adaptér ze zdířky, nastartuju a pak ho tam zas vrátím. Už se mi to stalo kdysi za této situace: auto skvěle chytá a stačí jen brnknout do startéru a motor běží, když to ale přeženu a nechytne na drc, tak startuju znovu a v tomto případě nemusí kamera vědět, co má dělat - napětí do zdířky jde, nejde jde nejde a vím, že když jsem kdysi takto musel startovat, že tam záznam nebyl, resp jen pár sekund záznamu. Takže si myslím, že je to tímto...
Ale hlavně gratulace za chyceného hajzlíka.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)