Defend Lock / Construct

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Re: Defend Lock / Construct

Příspěvekod souk69 » 01.09.2012 10:24

Já jsem do Ceeda také nic nedával, do Feldy když byla nová jsem si nechal dát Construct. Postupem času jsem zamykání stejně přestal používat. No a v Peugeotu jsem měl páku na volant a alarm. Nakonec páka stejně jen ležela pohozená v kufru. Je to samozřejmě každého věc, jak chce své auto zabezpečit, ale když někdo to auto bude chtít ukrást, tak to udělá. U Kie je trochu výhoda v tom, že zloději mají zájem o jiné značky vozů.
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod milan74kb » 01.09.2012 11:57

jj, ked chce niekto ukradnut auto ukradne.

Ale napr. ak chcete od poistovne dobru poistku, tak dost zavazi ake mate zabezpecenie.
V mojom pripade som si defend daval domontovat prave koli tomu, ze mam teraz 3-levelove zabezpecenie (imobilizer, alarm, defend) a poistka je podstatne mesia
platim teraz rocne 300 Eur (kasko - poistene vsetko, aj celne sklo). Suma je bez spoluucasti. Tzn. ziadne obmedzenie na vysku skody, ze od x euro a ani moja financna spoluucast ...

keby som 3 levelove zabezpecenie nemal, je to o inom ...
momentalne som v Uniqa, predtym som mal Aliianz, ale tam by to bolo za rovnakych podmienok 330 Eur.
milan74kb Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 09.09.2012 23:41

Berka píše:
mancusco píše:Ahoj všichni, pro Kiu Ceed SW si jdu sice až za týden, ale nejsem si jistý, zda tam dát či nedat Defend Lock. Léta jsem si vozil zadek ve služebních, tam to bylo, ale tady, vzhledem k ceně. Jak to řešíte Vy? V prodejně říkají, že to je trochu i zbytečné, že je dobře zabezpečená. Navíc cena se mi zdá příliš vysoká - 8000 Kč, vím, že to jde jinde levněji - neztratím pak záruku? Díky za názory

Ve škodovce jsem kdysi také měl Defend, ale do ceeda jsem žádný dodatečný zámek nedával. Taky mi to přišlo zbytečný. Hlavně potom co mi pár známých mechaniků řeklo jak takový zámek jednoduše obejít a že pro zloděje to není žádná překážka. Navíc počet odcizených ceedů se téměř rovná statistické nule.

No, ale když ta statistická nula je zrovna Tvoje auto, je to sakra blbé! :shock:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Berka » 11.09.2012 19:17

Svatá pravda. A jelikož mám v posledních týdnech smůlu ve všem k čemu se jen trochu přiblížím, tak bych se ani nedivil kdybych to byl já :x Prostě jsem si to tam nahoře něčím pořádně pohnojil a nevím ani čím :no:
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Předchozí

Zpět na Interiér