Miro jaky maji prinos tvoje kuracke prestavky pro tento sraz? Njn taky jsem kouril tak vim o cem to je ale to se da lecit, odevzdas hotovost a svoje kuracke potreby a budou ti predany na konci srazu
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak se nam srazik pomalu blizi a ja sjousel zadat cestu do navigace.Cesta ma byt 352km tam a ted otazka pro zasvecene. Kde od Brna po D1 odbocit na Zlenice? Kdy vyjed z D1 nejlepe?
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Ano, přesně tak, nejlepší je sjezd v Mirošovicích. Jen pozor, v posledním období tam byly dvě těžké nehody. Z Mirošovic Tomáši pojedeš až na sjezd do Čerčan!!!! Most mezi obcemi Čtyřkoly - Lštění je stále uzavřen!!!! Z Mirošovic do Zlenic přes Čerčany je to nějakých 12 km.
Tak se nám to blíží, začínám stříhat metr. Leo, byl by velký problém, kdybych přijel už ve středu ? Dcera začíná rekonstukci bytu a od středy budou bydlet u nás, tak bych radši vypadnul co nejdřív.
Petře, bez problému, zařízeno, čekají tě. Jen to má drobný zádrhel: ze středy na čtvrtek tě mohou ubytovat pouze na pokoji s mladou atraktivní ženou. Tak jsem si nebyl jistý tvou kondicí, ale nakonec jsem to vzal. Když, tak si to vyměníme: ty budeš spát u mě doma se Slávkem a já se na tu jednu noc obětuju.....
@Leo Je vidět, že kamarád nikdy nezklame a využije každou příležitost. Pije ta" mladá atraktivní žena" aspoň Metaxu ? Jinak nevím, nevím.... @Miro Toto je jen mimořádný útěk z domova o něco dříve. Mám vnučky moc rád, ale radši zmizím.
Panove dekuji za navigaci ,jak psal Pepa ten most je dost dulezita informace. Jeste jednou diky,uz se tesim. Dnes posledni nocni a dovolena. Takze zacnu at jsem pripraven na sraz. Ceka me v nedeli a ve stredu,to ale nemuzu moc prehanet abych tu cestu ve ctvrtek uridil
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Ja uz dovolenkuji v plnem proudu, zitra houbareni, v nedeli asi navsteva nejakeho zamku. K Leovi beru zase letadlo s kamerou takze budou zase zajimave zabery pro Milanovo video.