Zvětši si tu mapku na maximum a tu Nivnici tam najdeš...máš to správně...

vladislav píše:@Thunder
Zvětši si tu mapku na maximum a tu Nivnici tam najdeš...máš to správně...
snike píše:No koukám už abych si zamluvil u bráchy půjčení na květen GPSky ;-) Do mojí hlavy mi čísílka 48°56'49.63"N; 17°41'9.53"E nějak nejdou nahrát, tak snad pan Garmin na tom bude lépe než já![]()
![]()
jakub píše:Jak je ten slogan na navigace ?
S navigací víte, kde jste. Bez navigace jste víte kde...
Beda píše:@thunder
Chtel jsem ty souradnice overit na moji navigaci, ale zatim jsem se k tomu nedostal. Je to brane odtud:
http://amapy.atlas.cz/?smartname=motoweekend-lubna#x=-522572@y=-1196097@cs=1@sidx=9@pg=1@app=0
Tak pocitam, ze by to melo byt OK
thunder píše:no ked to je tak tak to musi byt spravne,dufajme,pozeram ze tam je blizko aj nadrz..ze by sme sa omocili?
snike píše:thunder píše:no ked to je tak tak to musi byt spravne,dufajme,pozeram ze tam je blizko aj nadrz..ze by sme sa omocili?
Tak to abych do kufru přihodil neopren![]()
![]()
vladislav píše:snike píše:thunder píše:no ked to je tak tak to musi byt spravne,dufajme,pozeram ze tam je blizko aj nadrz..ze by sme sa omocili?
![]()
To jo,protože voda bude mít tak 10 stupnů....ale člověk nikdy neví...zvlášt ted když se globálně oteplujeme nad cenami všech produktů naší společnosti...![]()
thunder píše:vladislav píše:snike píše:thunder píše:no ked to je tak tak to musi byt spravne,dufajme,pozeram ze tam je blizko aj nadrz..ze by sme sa omocili?
![]()
To jo,protože voda bude mít tak 10 stupnů....ale člověk nikdy neví...zvlášt ted když se globálně oteplujeme nad cenami všech produktů naší společnosti...![]()
no tak hosi to bol vtip...ale sak poznate tie otuzile tulene,ci nie?.. :cool:
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé