Tak sme na tom dosť podobne. Ja som mal vždy len benzín, proste nafta mi smrdí, nemám k nej žiaden vzťah. Nemám ju akosi rád a aj preto benzín. Spotreba oproti nafte nie je moc výrazná, lieta to okolo hodnoty 1l / 100 km, keď si odmyslím lacnejší, jednoduchší servis, hlučnosť, zimu, krátke jazdy, benzín je môj. Do práce to mám 10 km tam a 10 km spät, občas cez týždeň nejaký supermarket, cez víkend na návštevu svokrovcom, sem tam výlet, 1x ročne letná dovolenka ( tiež Chortvátsko ), cez zimu na lyže, manželka a dve malé deti, myslím výber čo sa týka Sportage výborný. Proste niečo bezpečnejšie, robustnejšie, cez zimu na lyže ale aj na bežné cesty 4x4 a hlavne, krásny design...

Interiér priestranný, komfortný, podvozok dobre tlmí naše rozbité cesty... Kufor ? Nie je extra veľký, ale nepatrím vôbec k tým, čo bažia po čo najväčšom kufri a 99 % z roka vláčia v tom obrovskom kufri len a len vzduch..

Ešte možno tento rok na dovolenku v lete poveziem malý športový kočárik pre syna ( ale skôr už asi nie, keďže ten len behá a behá

), ale keďže som 6 rokov odchovaný na Peugeot 307 a ten to v pohode zvládol ( v kufri kočár, kopec kravín na dovolenku, kufre, tašky ), tak je to úplne OK. Tak či tak, ako som už písal, celý týždeň okrem návštevy Kauflandu, Tesca, Lidla, vláčim vždy v kufri len vzduch. Takže kufor mi vyhovuje a schválne som si dal do ceny tú vaničku do kufra, takže tie somariny, čo dnes v P307 vláčim v bočných priestoroch, budem vláčiť v tej vaničke.