Skrew píše:Po faceliftu mají mimo 1,4 všechny motorizace 6ti-kvalt. Tady rozdíl s ročníkem nebude. Rozdíl může být ve vadách, ty známé se časem odstraňují, občas se objeví nějaká nová... Ale jinak jsou to v podstatě stejná auta. Jak už psal only_one můžou tam být rozdíly ve výbavě. Já mám třeba Active plus z podzimu 2010 a ta samá výbava z roku 2011 má navíc mlhovky, zpětné zrcátko se zobrazením mrtvého úhlu a regulaci podsvícení palubovky. Mlhovky a zrcátko jsem si nechal dodělat a stálo mě to přes 15 tisíc. A i ty zmiňované změny výkonu 1,4 jsou nepodstatné, protože se změnil jen maximální výkon ve vysokých otáčkách, při běžné jízdě to nepoznáš, tuším že do 4500 ot/min jsou výkonové křivky motorů stejné.
Porovnej výbavu a pokud je ta 2010 v dobrém stavu, nemá najeto nějak extrémně moc km a cenový rozdíl je zajímavý i přes kratší zbývající záruku, tak jdi klidně do ní. Vozy KIA opravdu dramaticky ztrácejí na ceně s věkem, víc než by odpovídalo realitě.
Zdravim Ta Skrew,
konkretne rozmyslam nad tymto vozom:
http://www.kia-ponuka.sk/index.php?acti ... id=2767592.
Je to vraj skladove vozidlo.
Rozmyslam teda nad kupou uplne noveho vo vybave extra 1.4 benzin a nad vybavou TX 1.6 benzin rok 2010.
Dakujem vsetkym za nazory