Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Asi je to dobrý, ale radši bych volil variantu tankovat kvalitní palivo pak se tam nemusí dávat žádná aditiva. Je otázka co je dneska kvalitní palivo a kde ho mají?
Kvalitni paliva?A kde?No prece Benzina Verva diesel 60 cetanove cislo snad mluvi za vse .Nekde tady byl odkaz na test zimni nafty a Benzina porazila jak Shell tak OMV.Je pravda,ze to byl test na zimni ,ale neverim tomu ze letni bude horsi.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
Do nedávna jsem jezdil výhradně na Vervu včetně tuhých mrazů - nezamrzla! Před dvěma týdny jsem přešel na MaxxMotion od OMW a je lepší! Líp jede a už po 300 km nižší spotřeba o 0,8l.
djtomy1, ale tvoje je v garáži, můj pro_cee´d má pouze studený odchov a přežil to, většinou Agip tech a možná tam byl i Artic, jinak ještě beru od Čepro( EuroOil), pokud nedám artik tak dávám zimní VIF OMV mám taky na trase ale tam bych musel zastavovat a většinou kolem jen prosvištím, zatím.......