Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Doladění výbavy ceeda

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Doladění výbavy ceeda

Příspěvekod kotelnik » 09.04.2012 19:57

zdravím Vás přátelé, nemyslím jen jako dnešní pozdrav, ale obecně zde na fóru. Jsem čekatelem ceedka, starší verzi masky, konkrétně 1,6 CVVT.
Chtěl bych Vás požádat o radu. Mám předobjednánu instalaci parkovacích senzorů (budu mít výbavu TOP SPIN) a pak následně budu muset řešit asi nějaký parrot bluetooth a navigaci, která mě už nebaví (mám navigaci v iPhonu, ale to ovládání je nepohodné, displej poměrně malý atd...)

Napadlo mě řešení koupit http://www.specialniautoradia.cz/www-sp ... tion#anch1
Tato věc by měla zvládat instalaci navigace Tomtom a nějaké další, má údajně nějak řešené volání přes bluetooth a při dokoupení parkovací kamery by byl vyřešen i tento problém, čili ještě bych zrušil instalaci senzorů.

Takhle to zní jednoduše, ale zajímaly by mě jednotlivé pro a proti. Kvalita hovoru přes bluetooth (vůbec jsem nepochopil jak je řešený mikrofon), kvalita navigace, jde mi dost o čísla popisná (v iPhonu mám Dynavix a ten je poměrně obstojně zvládá, ale mnohdy nezvládá poměrně důležité věci, jako trefit správnou obec a nevést mě přitom po poli atak :-))
Jak byste mou situaci řešili vy? Nebavme se o rozdílu pár tisíc, je to pro mě investice do každého dne a ne na krátkou dobu...

Děkuji moc

Popř je nějaké elegantnější řešení např originál kia? Nic nemohu najít :(
Kia Ceed 1,6 CVVT, TopSpin 2012
kotelnik Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Doladění výbavy ceeda

Příspěvekod Jaroslav Sladky » 09.04.2012 20:40

Ahoj,ohledně toho rádia.Model který uvádíš konkretně neznám.Já mám od Astonu,když si to tu najdeš už se to tu probíralo.Funkčně je ale shodný.Má ale jiný procesor od Samsungu a mikrofon je řešen externě,který je přidělaný pod zrcádkem.Couvací kamera se dá namontovat místo jednoho z osvětlení SPZ.Mám to už více jak rok vše zatím funguje super.Perfektně to sedne místo origo radia a i podsvícení je stejné jako palubovka.Mě to stálo včetně montáže u nich v projně a zaškolením kolem 25000kč.Dnes bude cena určitě nižší,já to kupoval jako novinku.
Jaroslav Sladky Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1) Organizátor srazu (1)

Příspěvekod kotelnik » 09.04.2012 20:58

Diky moc. Nejak se mi nedari to tady najit. Nemohl bys prosim mrknout na net, kde prodavaji to Tvoje radio? Jako jednoznacne bych dal prednost mikrofonu u zrcatka, nez nejake integrovane mikrodirce. Potrebuji kvalitni hovory a ne si za dva dny vycitat vyhozenych x tisic. Rozumis...
A jak je to s instalaci kupr tomtoma a jinych v pripade toho Tveho radia?

Diky
kotelnik Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod hufnagel » 09.04.2012 21:32

Skús sa pozrieť do : "Multimediální rádio pro CEED SW 2010 FL " v sekcii Elektronika.
hufnagel Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio III (2012)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod HonzaV » 09.04.2012 21:42

Zdravím tak tohle rádio z http://www.specialniautoradia.cz/www-sp ... tion#anch1
už mám namontované v Ceedu.Je tam navigační program Igo Primo,pro telefonování je interní i externí mikrofon .Mám zapojen jen interní a je to celkem dobrý.S rádiem jsem spokojen , jen mi nedodali kabel na ovládání z volantu- řeší se to. :thu:
HonzaV Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jaroslav Sladky » 09.04.2012 22:41

kotelnik píše:Diky moc. Nejak se mi nedari to tady najit. Nemohl bys prosim mrknout na net, kde prodavaji to Tvoje radio? Jako jednoznacne bych dal prednost mikrofonu u zrcatka, nez nejake integrovane mikrodirce. Potrebuji kvalitni hovory a ne si za dva dny vycitat vyhozenych x tisic. Rozumis...
A jak je to s instalaci kupr tomtoma a jinych v pripade toho Tveho radia?

Diky

Na SDkartu jde nahrát jakákoli navi a můžeš jich používat i více.Já mám na č.p na flešce a používám ji jen když potřebuju.Na SDkartě je igo8 a ta se spustí automaticky když klikneš na tlačítko navi.Ostatní aktivuješ na externím zapojení když najedeš do menu a spustíš to podobně jako na počítači,ovládání je jednuduché a rychlé.Co se týče telefonu,ten maká bezchybně,nemusíš do toho řvát a jsi dobře poslouchán.Já ho taky dost využívám a zatím vše v pohodě.Hlavně vněm nejsou ozvěny a není to hovor jako ze studně.
Jaroslav Sladky Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1) Organizátor srazu (1)

Příspěvekod kotelnik » 09.04.2012 22:45

Super. To jsem chtel slyset. Zitra zjistim moje moznosti...
Diky a dobrou:)
kotelnik Muž
Uživatel fóra

Zpět na ceed