problem s autoradiom kia ceed

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Re: problem s autoradiom kia ceed

Příspěvekod TakmerStarec » 11.12.2011 19:53

Ukazuje sa, ze je to celosvetovy problem : http://www.kia-forums.com/kia-ceed-foru ... oblem.html

A co sa tyka doby zaruky tiez sa uvadzaju rozne pristupy k rieseniu od roznych predajcov/servisov v roznych krajinach. To radio je pritom poriadne drahe - 900 Eur.

Tu tento dikutujuci pan tiez pise o 3-oj rocnej zaruke : viewtopic.php?f=31&t=3061
TakmerStarec Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod jano007 » 12.12.2011 00:20

No tak ja mám už rádio opravené.
Ale je mi divné, že tam nedali LOUD.
Nehrá najhoršie, ale mohlo to byť aj lepšie.
Kia Cee´d SW EX 1,6CVVT M6 126k Piston Grey
jano007 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod jano007 » 12.12.2011 00:20

Trvalo to cca 20 minút. 8-)
jano007 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod figaro » 12.12.2011 14:32

to jano007: A co ti s radiom robili? Vymenili ti kus za kus alebo prehravali ten firmwer?
Naposledy upravil figaro dne 05.03.2012 10:29, celkově upraveno 1
Kia XCeed (2024), 1.5 T-GDi, A 7DCT, 118 kW/160 hp, GT-Line, zelená Celadon Spirit Green (CE6), MY2024
Kia Ceed III (2018), 1.4 T-GDi, A 7DCT, 103 kW/140 hp, First Edition, modrá Blue Flame (B3L), MY2019
figaro Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia XCeed (2024)
12000 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod jano007 » 17.12.2011 01:44

Len prepálili soft.
Nebol som pri tom (ako v každom "značkovom" servise). :thd:
jano007 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod TakmerStarec » 17.12.2011 12:46

jano007 píše:...
Nebol som pri tom (ako v každom "značkovom" servise). :thd:

Chvalabohu uz sa situacia aj v niektorych autorizovanych servisoch zacina otacat. Su servisy, v ktorych je taka rodinna atmosfera, zakaznik a mechanik ci prijimaci technik su ako pribuzni, ktori nemaju co pred sebou zakryvat alebo tajit. Pozrite si napriklad informacie od zakaznikov na adrese viewtopic.php?f=10&t=21
TakmerStarec Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Autorádio

Příspěvekod kapitanka » 03.03.2012 11:36

Ahoj,nefunguje mi automatické zesilování(zeslabování) hlasitosti rádia při zvýšené rychlosti. Mám koupeno 3.2011. Máte s tím někdo zkušenost? V servise NH-CAR Strahov mi řekli nejdříve že mi ho vymění, pak že ne, že to u tohoto typu nefunguje- Tak nevim.
Edit safi: presunuté do odpovedajúcej sekcie
kapitanka Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Bindick » 03.03.2012 12:53

Buď ráda, že ti vůbec ta věc od Siemensů hraje. Myslím, že by se měl Siemens věnovat tramvajím a jiným technologiím a necpat se tam, kam rozhodně nepatří. Rádio montované do Kia Ceed, je nejhorší přístroj, který jsem měl možnost poslouchat. Mimochodem už byl i vyměněný, protože se odporoučel zcela bez slůvka rozloučení :thd: . Takže, buď ráda, že to alespoň chrastí v podobě nějaké písně nebo zpravodajství. Chtít od něj sofistikované fce v závislisti na rychlosti vozidla je nad síly tohoto přístroje. :thd: Tomáš Kraj
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod souk69 » 03.03.2012 17:13

;) No mě tedy na radiu vše funguje včetně toho zesilování a osobně jsem slyšel i mnohem horší přístroje ;)
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Bindick » 03.03.2012 18:28

Tak to já také slyšel jiné a horší a svoje. V pubertě, když jsem experimentoval s domácím úkolem "vytvořit a ověřit vlastnosti jednoduchého přijímače krystalky". Siemens je trochu dál po tolika letech než má krystalka, tolik nepraská ale za ty peníze? Rád bych si připlatil za něco solidního, ale při koupi to nešlo a popravdě jsem ještě netušil, že tuner je tak tragickej. Tomáš Kraj
Bindick Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod souk69 » 03.03.2012 20:21

:oops: Já ale vlastně kupoval Ceeda hlavně kvůli autu, to staré dosluhovalo. No spíše už přesluhovalo. Tak jsem koupil Kiu a radio tam bylo. A mě teda stačí tak jak hraje, nemusím totiž, aby bylo rádio slyšet dřív než motor auta ;)
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod luboss » 03.03.2012 21:38

Mam taky problem .. po vytiahnuti kluča zo zapalovania sa radio nevypne, deja sa to odvtedy čo som vymienal žiarovku v priehradke u spolujazdca, kde mi tiež to svetielko nesvieti, zrejme pri tejto vymene odpalilo nejaku poistku ktora ma tieto dve veci na starosti, ale stale som neprišiel na to ktora to može byť :help:
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod -Petr- » 04.03.2012 11:36

Luboss: Zkus odpojit mínus baterie na půl minuty a pak připojit zpět. Tím se restartuje i paměť rádia s nastavením datumu, času a equalizéru (to samé sem udělal, když mi rádio na USB hrálo perfektně ale na rádiu jak vykastrovaný - basy měly dovolenou, výšky nebyly doma a středy přesluhovaly) - možná ti to pomůže, rozhodně to máš vyzkoušený za půl minutky ;) mně to tehdy pomohlo a teď to hraje perfektně. Zřejmě se někde něco blbě zapsalo v paměti rádia.

Jinak - o pojistkách se píše tady download/file.php?id=5621&mode=view
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 04.03.2012 13:18

@luboss

podobna "zavada" sa mi vyskytla asi pred rokom ked som umyval auto z vnutra a zapol som si manualne radio pri nenastartovanom aute...nasledne nereagovalo na kluc v zapalovani...stacilo vyskusat par kobinacii zo zapnutim/vypnutim radia pocas nastartovaneho auta a uz to islo...ale skus ten reset radia...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod luboss » 10.03.2012 00:11

ok, vdaka chalani, skusim vaše rady

edit: tak nepomohlo to :no: ma ešte niekto nejaký navrh?
luboss Muž
Fanda vozů Kia

1. místo (1)

Kia cee'd SW (2013)
121000 km @ 5.9 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika