zdenek.r píše: ....efektivní tepltoa při -20 a třeba 60 km za hod. může být klidně u trysky ostřikovače -40 ....
trochu upravim ze EFEKTIVINI TEPLOTA alebo Wind Chill faktor je len pocitovy jav, no realne sa teplota NEMENI
pri tychto -15 sa mi stalo 2x ze mi zadny ostrekovac vobec nesiel, bud som mal auto zasnezene alebo som skrabal...triska sa mi (podla mojho laickeho hadania) zaniesla bud snehom, alebo vlkym vzduchom a primrzla...nevidim v tom chybu ani kvapaliny ani vodica ani vyrobcu ale tej blbej fyziky
raz ma to napadlo skor ako som nastupil do auta a sprejom na namrazu (obycajna nemrznuca v rozprasovaci) som si zadnu trisku "vycistil" od snehu a isla bez problemov (ci by isla aj tak neviem ,bolo asi -9)
@djtomy1
nic proti ale tymto reciam v servise ze lacne je zle a len ich drahe je mi proti srsti ...mna v servise uz druhy rok presviedcaju ze lacnejsi olej ako u nich nikde inde nezozeniem... Shell ultra helix cez 60,- EUR za 3,3 litra

bez problemov som si zohnal tento olej za 30,- EUR aj s postovnym a to za 4L... vysledky nemrznucich kvap. v laboratoriach dopadli tak ze aj znackove super drahe kvapaliny neboli na tom o nic lepsie ako tie "no-name" hold znacku treba zaplatit...