| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

.Měl jsem půjčenou i Sportage 2,0 l a ten motor mi nepřipadal tak pružný jako u 1,6,.Sportage  2,0l má pouze 5 kvalt.,což je určitě málo.
 .Měl jsem půjčenou i Sportage 2,0 l a ten motor mi nepřipadal tak pružný jako u 1,6,.Sportage  2,0l má pouze 5 kvalt.,což je určitě málo. 

Re: Kúpa nový sportage 1,6GDI - poradte
 Re: Kúpa nový sportage 1,6GDI - poradte SOUL ( 1,6 CVVT 93 kW) a  GDi 103 kW / o 4 viac ako Sportage / a Sportage 1,6 GDi 99 kW,   SOUL je  o cca 200 kg ľahší , krútiaci moment je cca rovnaký , u CVVT je 156 Nm, čo by nahravalo
  SOUL ( 1,6 CVVT 93 kW) a  GDi 103 kW / o 4 viac ako Sportage / a Sportage 1,6 GDi 99 kW,   SOUL je  o cca 200 kg ľahší , krútiaci moment je cca rovnaký , u CVVT je 156 Nm, čo by nahravalo   SOUL v mororizácii na 1 tonu hmotnosti , ale ja , pri
  SOUL v mororizácii na 1 tonu hmotnosti , ale ja , pri   SOULe namám dojem lenivosti motora u CVVT, pokiaľ to držím nad 2500 ot./ min.  a u GDi , uvidíme , tak by som tento motor odporučal na bežne denné jazdenie  a občas mimo mesta, ja so SOULom nemám žiadny problém rezať po dialnici 130 KM /h , ale tá spotreba
 SOULe namám dojem lenivosti motora u CVVT, pokiaľ to držím nad 2500 ot./ min.  a u GDi , uvidíme , tak by som tento motor odporučal na bežne denné jazdenie  a občas mimo mesta, ja so SOULom nemám žiadny problém rezať po dialnici 130 KM /h , ale tá spotreba   , pri bežnej prevádzke počítam okolo cca 8 l / do prace a späť 30 km /
 , pri bežnej prevádzke počítam okolo cca 8 l / do prace a späť 30 km / 

, sa zabijem?
 , sa zabijem?  , ale normálne mimo mesta som mal okolo 7l, diaľnica 9,5l, mesto okolo 8,5l, čo ma prekvapilo, pretože všetko na čom som doteraz jazdil malo vždy najvyššiu spotrebu práve na diaľnici. Inak toto isté mi spomínal aj kamarát, čo má Dustera. Ale hádam to ešte sadne, mám len okolo 2500km, tak uvidím...
 , ale normálne mimo mesta som mal okolo 7l, diaľnica 9,5l, mesto okolo 8,5l, čo ma prekvapilo, pretože všetko na čom som doteraz jazdil malo vždy najvyššiu spotrebu práve na diaľnici. Inak toto isté mi spomínal aj kamarát, čo má Dustera. Ale hádam to ešte sadne, mám len okolo 2500km, tak uvidím...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé