vladislav píše:jakub píše:vladislav píše:Mám dotaz..kde koupím dobrý hasící přistroj menších rozměrů do Ceeda??? ;) ;)
Já tam mám tenhle. Do krátkého akorát pasuje do kufru do levé boční schránky. Ustřihl jsem kus koberce a stočil do ruličky, kterou jsem ho zajistil. Až se dostanu domů, dám sem fotku.![]()
http://www.e-shop24.cz/hasici-pristroj-praskovy-s-manometrem-obsah-hasiva-1kg/d-69922/
Díky Jakube....![]()
Už jsem si ho objednal...
![]()
minoma píše:Dneska jsme jim udělali tržbu, taky jsem si jeden hasičák objednal
vladislav píše:Jakube neděláš náhodou u té firmy co to nabízí????![]()
![]()
Martin píše:Abych řekl pravdu, ještě v žádném autě jsem hasičák neměl. Jednou na dálnici jsem viděl auto hořet, ale než jsme zastavili, tak už stejně bylo celé v plamenech, takže i kdyby byl hasičák, tak myslím, že bych tam stejně moc blízko nelezl.
snike píše:Martin píše:Abych řekl pravdu, ještě v žádném autě jsem hasičák neměl. Jednou na dálnici jsem viděl auto hořet, ale než jsme zastavili, tak už stejně bylo celé v plamenech, takže i kdyby byl hasičák, tak myslím, že bych tam stejně moc blízko nelezl.
Je jasné, že takhle malý hasičák již hořící auto neuhasí. Může hodně pomoci v začátku požáru, případně ho zmírnit, když je potřeba třeba někoho z hořícího auta dostat ven.
Anonym píše:snike píše:@Anonym: Kolikrát člověk vidí, že s uhašením auta mají problémy i hasiči s profesionální technikou ;-)
No právě a proto ten hasičík, co se prodává do auta, nic nezmůže.Jak to jednou chytne tak to jede.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé