Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Marek1 píše:Já si nechal ušít potahy v MAD SR 3600,-kč. Montáž 4hod. s vyjmutím všech sedadel. Byla to fuška ale stálo to zato. Takže foto pro inspiraci :-).
Vypadaji velice slusne, posli prosim detailni fotku materialu a svu na hlavove operce a prstoru u bocniho airbagu, dekuju.
Marek1 píše:Já si nechal ušít potahy v MAD SR 3600,-kč. Montáž 4hod. s vyjmutím všech sedadel. Byla to fuška ale stálo to zato. Takže foto pro inspiraci :-).
Jj jsou hustý neměl bys odkaz na stránky výrobce??
Jj jsou hustý neměl bys odkaz na stránky výrobce??
Myslim ze ich objednaval tu: http://www.autopotahy.sk
Tie potahy vyzeraju naozaj dobre, to biele obsitie im dava taky sportovny nadych, daval si si aj poth na prednu laktovu opierku?
Souhlasim ze zbytkem tyhle potahy vypadaji fakt luxusne, asi do nich pujdu taky, ale misto bileho stredu si vyberu asi jinou barvu. Mam maly dite takze by ta byla hned byla spinava
taky musim uznat ze tyhle potahy vypadaji velice dobre. Ja osobne bych nechal stred tmavsi, taky z duvodu deti a udrzby. Zajimalo me jak je to udelane zrovna v miste hlavove operky a operaku nahore.
Tak jsem se díval na ten odkaz ale nějak se v tom neorientuji přepokládal jsem že tam budou nějaký vzory nebo tak něco podle čeho bych si mohl vybrat kombinaci barev a latek. a pak jen zvolím typ auta.
Zatím teda na potahy prašule nemám je to vize spíše do budoucna - původně jsem vůbec o potahách neuvažoval ale tyhle jsou opravdu moc luxusní!
Mohl by teda někdo nastít nějakej postup obědnávky??
Mohl by teda někdo nastít nějakej postup obědnávky??
Napíš tam email, alebo zavolaj. Už sme to preberali. Ja som si preberal osobne.
Na SK posielajú domov aj vzorkovník. Z každej látky dostaneš kúsok cca 5x5 cm + kus poťahu veľkosti A5.
Ten kus poťahu sú zošité dve látky k sebe, aby si videl detail spracovania.