od včerejška jsem se stal hrdým majitelem nové Sportage. Na zimu chci přezout, ale pouze na 16" našel jsem poměrně slušný pneu, ale mají tento rozměr 215/65.
Myslíte že to půjde na toto autko?
Díky za odpověď
michca píše:Ahoj, stejný problém se vzdáleností silenbloku uchycení nápravy a šílenými zvuky na 16" kola. Vyměnil jsem 16" za 17", čímž jsem oddálil vzdálenost od kola a snad bude pokoj.
barny70 píše:Ja som si to ešte obzrel na kolegovom Sportage a ten má tú nápravu vzadu ( resp. tú časť ktorá nám prekáža ) riešenú úplne ináč, vôbec nič nieje tak blízko kolesám.
On však má MY2011, ja 2012. Má tiež nižšiu výbavu, ale nemyslím že to záleží od toho. Motor má ten istý, ako ja. Takže asi záleží aj na modelovom roku, niekto s tým nemusí mať problém vôbec ...
barny70 píše:No podľa mňa to máš ďalej ako ja. Pokúsim sa v robote nafotiť moju a jeho nápravu.
Máme obidvaja 1,7 CRDi a tam je náhon len na prednú nápravu.
laban píše:Můžete přiblížit rozdíly ( nějaké kosmetické úpravy ) mezi MY2011 a MY2012
Sbormistr píše:Tlačítko výstražných světel souhlasí, to startování ne. Já taky nenastartuji bez spojky a mám MY 2011(mám startovací tlačítko místo klíče).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé