Kužel píše:vladislav píše:phracek píše:Ja myslel ze bocni airbagy jsou ve sloupku a u strechy a ne v sedadlech?
Jsou v sedadlech...máš to tam na nich napsané....![]()
[font=Century Gothic:94d11f7e28]
Nehledě na to že sklápění zadních sedadel má páčky na opěradle v horní části, a co kapsy na předních sedadlech a stejně pokud máš aktivní opěrky hlavy tak klasika univerzál z hypermarketu na přední sedadla nedáš!!![/font]
MAX píše:U těch hlavových opěrek bych neviděl až takový problém. Osobně pokud bych šel do nějakých potahů, tak bych to řešil bez potahu na hlav. opěrky. Origo potah je černý a dle mého názoru je to barva univerzální. Vím že už tady jsou firmy co dokáží i tuto věc řešit. Samozřejmě je to otázka vkusu.
snike píše:MAX píše:U těch hlavových opěrek bych neviděl až takový problém. Osobně pokud bych šel do nějakých potahů, tak bych to řešil bez potahu na hlav. opěrky. Origo potah je černý a dle mého názoru je to barva univerzální. Vím že už tady jsou firmy co dokáží i tuto věc řešit. Samozřejmě je to otázka vkusu.
Jenže nezapomeň, že pokud máš aktivní opěrky hlavy, tak ti nepůjdou vyndat, takže by jsi musel koupit potahy, které jsou pro taková sedadla uzpůsobená ;-)
jakub píše:snike píše:MAX píše:U těch hlavových opěrek bych neviděl až takový problém. Osobně pokud bych šel do nějakých potahů, tak bych to řešil bez potahu na hlav. opěrky. Origo potah je černý a dle mého názoru je to barva univerzální. Vím že už tady jsou firmy co dokáží i tuto věc řešit. Samozřejmě je to otázka vkusu.
Jenže nezapomeň, že pokud máš aktivní opěrky hlavy, tak ti nepůjdou vyndat, takže by jsi musel koupit potahy, které jsou pro taková sedadla uzpůsobená ;-)
Jen jestli na ty aktivní opěrky vůbec jdou potahy dát. Podle manuálů ty opěrky se při aktivaci vysouvají z těch plastů a potah by mohl vadit.:
vladislav píše:Taky o nich troch přemýšlím,zatím mám na své sedačce vyhřívací dečku,..takže chrání sedačku....a jezdím z 90% sám,ale z jara je začnu shánět..prodejce mi je už nabízel ,že mi je ušijí na míru a že sedí dobře tak uvidím...![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé