Pár otázek :
- jsi si jistý, že není problém v tel.
- máš odzkoušeno připojení i párování k jiným zařízením

- zkoušel jsi smazat spárovaný tel. v autě a opět jej přidat

( možná jsi tohle už popisoval, ale ted nechci pročitat )
: Někdy po instalaci nového fw do tel. v něm zůstane nějaký bazmek z minula a začně dělat neplech ( např. přestane fungovat wifi v tel., nebo se tváří, že jde ale prostě se neumí připojit ... ). Duležite je neobnovovat ze zálohy nic jiného než Kontakty, zprávy, poznámky a kalendář ( data jako fotky atd. až poté přesunout z Pc do tel. ) nikoliv však vracet ze zálohy nastavení a aplikace
Řešení je několik -
- obnova tel. do továrního nastavení
- formát kódem *#7370# - přijdeš o data, a je třeba je přetím zalohovat do Pc a zákl. věci třeba přes Nokia Ovi Suite
- následně reinstalace fw přes SW v PC přes Nokia Ovu Suite
- formát pamětové karty přes spávce souborů + poté formát tel. tzv. Trojhmatem ( tj. pamět C, a obecně - přijdeš o data, a je třeba je přetím zalohovat do Pc a zákl. věci třeba přes Nokia Ovi Suite ) - je to nejsilnější HardReset tel. a opravdu zabírá lépe než jejich kódy
- nebo flas Fw přes program Phoenix v kompu, t.j. nahrání např. čistého fw dotel. s češtinou a bez nesmyslů od operátora jako jsou třeba Web&walk atp.
Ber to jako inspiraci či nápad, při možném řešení zmíněného problému
Protože mi moc nejde do hlavy, když tu někdo další píše, že mu to s novým fw komunikuje bezproblémů, tudíž může být chyba klidně v telefonu
Pokud by jsi chtěl něco z toho odzkoušet, dej vědět, jsem jen uživatel Nokia tel., ale trávím dost času na fórech o mob. tel, tak mám vcelku NO

přehled