Zdravím.
Tak vážení kolegové.Dnes jsem opět navštívil servis,chtěl jsem se zeptat jak dopadli mé reklamace u KII v Praze.Technik mi sděli že zapoměl volat ,ale zavolal tam v mé přítomnosti.Nebudu psát s kým hovořil ale stálo to asi za to.Začnu takto

střikovače,nejdříve že jdou seřídit a pak že ne,takže mi to stříká pod stěrače a když jedu rychleji na spodek čelního okna,prostě nelze stím nic dělat.Za další - tlumiče bouchá mi zadek, tlumiče mají- jeden 79% druhý 84%,na to kolik mam najeto je to nějak málo ale odpovědí bylo třeba mu bouchá rezerva v kufru,bylo mi jasné že se jim do toho nechce,přesto chci aby to servis řešil.No a pak blinkry,nedávno jsem projel Jihlavou se zapnutým blinkrem do prava a jsem rád že nedošlo k nehodě ,že by si někdo myslel ,že chci někam odbočit.prostě nevypnuli ani když jsem odbočoval do leva.Takže pro mě osobně je to riziková věc.Odpověd byla at je nazapínám, at se jich jen dotknu,ono to blikne apod.Prostě to tak je.!!!Nádherná odpověď od dovozce vážně. Takže i můj Favorit z roku 93 je v tomto spolehlivější!!!Mimochodem měl jsem KIA RIO půjčené a tam ty blinkry šli o hodně lépe a zvuková signalizace taky byla podstatně lepší.No ,abych to dal do správných kolejí tak jsem psal do Prahy,ohledně mé nespokojenosti s autem,jelikož jsem tam už měl toho mnoho.a dnes jsem dostal aspoň na jednu závadu odpověď i když už v servisu mi bylo sděleno že dnes nebo zítra to dostanou ale chvilku to bude trvat než to začnou dělat.A tak pro všechny majitele KIA ceeed 1,6CRDI přeposílám ohledně motoru to co mi bylo z Prahy dnes napsáno a v servisu potvrzenu.
Pokud je předmětem vaší nespokojenosti a podstatou reklamace kolísání otáček
v rozmezí okolo 1900 až 2300 ot/min projevující se "škubáním" motoru,
zejména při zatížení "v tahu", mohu sdělit následující:
Tento syndrom byl výrobcem vozidla investigován na základě požadavku
národních distributorů s ohledem na výskyt připomínek zákazníků k chování
motoru vozidla v uvedeném jízdním režimu. Následně výrobce upravil
softwarovou mapu řídící jednotky tak, aby syndrom byl zcela eliminován.
Servisní informace jak postupovat při řešení těchto případů spolu s novým
softwarem pro dílenské přeprogramování bude dealerské síti KIA uvolněna a
podstoupena v průběhu zítřejšího dne.
Navštivte proto prosím Vašeho regionálně nejbližšího KIA Dealera za účelem
úpravy softwaru řídící jednotky. Pevně věřím, že po provedení této, z
dílenského hlediska jednoduché operace, budete s vlastnostmi a chováním
motoru vašeho vozidla již plně spokojen.
Břetislav Dolejší
Tak snad to bude pro majitele dobrá informace.A za mě jen toto,snažil jsem se dost a proto radím,pokud něco je, nečekejte a jeďte do servisu aby se to řešilo.Já teď řeším to ostatní a docela to unavuje.Ale když všichni ,budou reklamovat to co je vážně špatné ,ledy se hnou.Budu tomu věřit i když pochybnosti zůstávají.Není asi dobré čekat až pojedu na garančku.Takže přeji ať to stím motorem vyjde a jezdí to jak to má.Až se budou reklamovat blinkry budou muset i toto řešit ale jak jsem zjistil asi tomhle nevíc rejpu já,jelikož se stím nehodlám smířit, navíc když vím že u jiného auta zn KIA to jde dobře.