Volba pojištovny??

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Volba pojištovny??

Příspěvekod vladislav » 13.10.2007 23:00

Jakou máte pojištovnu u auta????Vedle zákonného si chci udělat i havarijní a stále váhám...... :?: :?: :?: :shifty: :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Beda » 13.10.2007 23:15

Zatim Allianz na zakonne i havarijni, az se dostanu na hranici, ze se mi bonusy prestanou vyplacet, prejdu jinam, protoze Allianz ma myslim max. 30% slevy a treba Ceska pojistovna ma az 50% ... myslim
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 13.10.2007 23:21

Já přemýšlím o této......

Nová tarifní skupina

Od května 2007 UNIQA zavedla novou tarifní skupinu 1351 až 1400 ccm, která je zvýhodněna oproti zbytku původní skupiny (tj. nyní 1350 až 1850 ccm). Do nově stanovené skupiny spadají například ŠKODA Fabia 1.4 (1390 ccm), OPEL Astra 1.4 (1364 ccm) nebo RENAULT Megane 1.4. (1390 ccm), tedy velmi frekventované modely doposud zařazované podle pojistného v povinném ručení do společné skupiny například s vozy ŠKODA Octavia 1.8 (1781 ccm), OPEL Vectra 1.8 (1796 ccm) nebo RENAULT Laguna 1.8 (1783 ccm).
Nový klient s vozidlem ve skupině 1351 až 1400 ccm nyní zaplatí o několik stovek Kč méně než dříve.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 07:30

Ja budu mít u nového auta Uniqu, předtím jsem měl Kooperativu, ztím žádná nehoda tak nemohu nic posuzovat.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 09:09

No já už mám Českou pojištovnu moc,moc let. a bonus polovinu,takže je pro mě výhodná Česká navíc nevím jestli to má jiná pojištovna ale Česká má připojištění čelního skla za 500Kč ročně.Což se mi mockrát už vyplatilo.nemusím se s nikým hádat o to že mi od něj odlétl kamínek a rozbil mi čelní okno.Navíc cena čelního okna u KII není malá.Ted při koupi nového auta mi nabízeli UNIQU.No jen tak jsem se zminil u kolegy,který u nich měl pojištěné auto a ten mi řekl toto UŽ NIKDY!!!Pojištovna naprd a navíc když jsi tam prý pro něco šel ani vrátný te nepustil dovnitř.Pak měl auto na laku po nehodě a pojištovna mu řekla až si to nechá opravit a pak že mu to zaplatí.Dodnes a je to 3/4 roku se tam nemůže dostat a peníze, ačkoliv tam poslal fakturu žádné.Takže já osobně jsem pro pojištovny co jsou známé.Česká a ta fakt vše vyplací ihned,možná Koperativa,Generali ta je vlastně součástí České nebo nějak podobně.Ale jedno je jisté než se rozhodnout kde se pojistit,je lepší se zeptat těch co tam jsou a jaké mají zkušenosti.Protože při dnešním provozu sami víte jak jsou přehuštěné silnice a bezohlednost některých řidičů je nekdy nepochopitelná.A tak, když už máme nová auta at máme taky jistotu že to pojištovna zaplatí a né že se sní budeme dohadovat co a jak.Navíc dnešní opravy aut to jsou dnes dost vysoké ceny.A už rozdíl v tom kolik stojí pojištění -havarijní u České na 1,6 =15tis.ročně,UNIQA ho nabízí v akci za 10tis.ročně a Generali taky za 10tis.ročně.Ale vím že pokud si někdo bere auto na úvěr hrajou tam roli peníze při měsíčních splátkách.No a to je rozdíl v cene havarijního pojištění.ČEska za 15 tis,UNIQA v akci za 10tis., a Generali taky za 10tis.Takže přeji úspěch v hledání ale než si nechám napsat smlouvu na havarijní pojištění nejdříve bych si zjistil co a jak.Předejte se později různým dohadům a pod.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod hansk » 14.10.2007 10:02

Zdar ! Jako člověk, který se v tomto prostředí nějaký ten čas pohyboval, bych se k tomuto tématu chtěl taky vyjádřit. Jednoznačně říct, která pojišťovna je nejlepší bohužel(nebo bohudík ??) nejde. Každému vyhovuje úplně něco jiného - některá má v pov.ručení třeba i asistenční služby(Allianz), nebo pojištění proti živlu(přírodnímu, né manželce). A tak bych mohl pokračovat donekonečna. Taky hodně záleží na dostupnosti jejich poboček a přístupu jejich makléřů. Za celou dobu , kterou jsem se tomu věnoval, jsem ale nenašel horší přístup ke klientům, jako mají Uniqa a česká podnikatelská.....
Takže - abych to shrnul : kdo si potrpí na kvalitní, rychlé a precizní služby, doporučuji Allianz ( ale pozor - za kvalitu se platí!!). Ten, co bydlí na malém městě, nebo vesnici, doporučuji Generali - naprosto suprové povinné ručení, za hubičku vám pojistí i všechny skla( se spoluúčastí 500) a ani havárku nemají špatnou.... Česká je takový standard, cenově nic moc - hlavně těží z toho, že jsou "zažraní" v podvědomí lidí jako "1" .
No, jak říkám - každému co jeho jest. Chce se tomu chvilku věnovat a pokud máte možnost poptejte se na jejich pobočkách. A neptejte se jen na cenu . Přeju všem, aby služby pojišťoven co nejméně potřebovali.
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 10:40

Dobře jsi to napsal.jde jen o to že těm co si kupují auta se ted vnucují pojištovny jako UNIQA apod.Ti co tomu nerozumí si říkají paráda je to levnější a jdou do toho.Ale co pak až se něco stane.Myslím že Kužel psal že mu nabídli Uniqu,být jím nechám si tam dát Generali jelikož je za stejnou cenu.A rozhodně na tom bude líp.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Beda » 14.10.2007 13:32

Presne tak za sluzby se plati, Allianz treba pojistuje vsechny okna akorat to stoji pri plneni do 10 000Kc rocne ~1 000Kc. Staci i nejakej rozjarenej dav fanousku :no: a je vam pojistka na predni naprd :-?

Taky jsem slysel o Generali jak moc vyhodna je pro male vesnicky, mam v praci dva kolegy, kteri prave bydli na vesnici a tak se nechali pojistit u Generali, ale tendle rok jim zrovna pekne pojistku zvedli misto toho aby sla dolu, jak klesa cena auta :hurray:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 14:04

Kámoš co mi dělal úvěr u leasingovky tak mi tam hodil právě Uniqu, s tím že kdyby nahodou něco tak vse vyřídí k mé spokojenosti.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.10.2007 14:24

Mě Česká pojištovna už dvakrát pěkně vypekla at se jednalo o pojištění auta nebo pojištění domácnosti..pokus jsem platil pojistky tak to bylo v pohodě pokud jsem uplatnoval pojistku tak problémy.. :evil: :evil: A proto dám přednost jiné pojištovně....
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 14:36

Pro Kužela tu Uniqu si nech vážně změnit,nebudeš litovat.Je jen na tobě do které půjdeš ale vyber mezi těma co jsou známé.Však ti kluci tady poradí.Tu Uniqu ti tam dal z toho důvodu aby jsi měl menší splátky jen tak hodím bokem příklad.S pojištěním u Uniqi budeš např.splacet uvěr i s pojištením 5500Kč měsičně a s Českou to je 6100Kč měsíčně.To je jen orientačně.Takže aby jsi zachoval ty splatky musíš mít stejnou cenu jako ma Uniqa a tu má Generali.Jinak pokud nejsi podnikatel nebral bych liesing ale úvěr je výhodnější.Např.pokud budeš mít pojistnou událost u liesingu,penize dostane od pojištovny lisingovka,u úvěru je dostaneš ty.Ale na to jsou odborníci co ti poradi.Hlavně se nesmíš nechtat opít rohlíkem.To víš každý ma za to prachy a tak nabízí a přechvaluje.Přeji dobré rozhodnutí.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod hansk » 14.10.2007 18:09

@Kužel
Příteli, nevěř "kamarádům z leazingovky" - ty ti dohodí takové pojištění,které jim sype nejvíc. A na takový ty kecy- kdyby něco, já to zařídím už nevěř vůůůůbec !!!! Na to jsou u pojišťoven móóóc malý páni. Dobře si tu Uniqu rozmysli - jde koneckonců o tvoje love ! Věř bývalému pojišťovákovi - já to myslím dobře....
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod hansk » 14.10.2007 18:17

@ Beda :
U každé pojistky na havárku je dobré si po roce, dvou zajít na pobočku a přepracovat pojistnou smlouvu - tím jak klesá cena vozu taky klesá pojistné plnění(tzn. to, co ti pojišťovna vyplatí v případě pojistné události). Takže je nesmysl platit pojistku na cenu vozu, která neodpovídá reálu. Tohle moc lidí nedělá a pojišťovny na to spoléhají a pakují se. Hlavní je nenechat se odbýt a trvat na přepracování. Kdyby se cukaly a nechtělo se jim, tak jim natvrdo pohrozte vypověděním pojistné smlouvy. Na to slyší móóóc dobře :lol:
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 19:05

Dík za radu to jsem ani já nevěděl.Přitom to má logiku.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod hansk » 14.10.2007 19:13

Nemáš zač - když můžu, rád pomůžu (aspoň radou).
Ale tohle by Ti měl říct Tvůj makléř (pokud je to profík, kterýmu jde o klienta).
hansk Muž
Uživatel fóra

Další

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion