Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No ale stejně pokud ta cena bude jak uvádí ve VB tak opravdu se stává sebevědomá značka,když si může takovou cenu nasadit .Já osobně jí to přeju ale realita bude jiná .
Nové Rio se mi líbí čím dál víc Měl jsem model 2003 v kombi a byl jsem s ním velice spokojen.Tohle už je ale ůplně jiná kvalita.Už se těším,jak si ho detailně prohlídnu.
autor fotiek by mohol hodit nejake prve dojmy z toho auta, hlavne kvalita pouzitych materialov, pokial sa v tom viezol, nejake prve dojmy, odhlucnenie atd
toto je prve co nam prislo, je to LX a motor 1,2, bohuzial auto ide na salon. Ako predvadzacka nam zajtra pride 1,4 EX s LED packom v hnedej metalize. Na nom sa preveziem a hned Vam napisem recenziu. Bohuzial neviem kedy to bude pretoze je nan ohlasena zvolavacia servisna akcia kvoli homokynetickzm klbom ci comu...takze chalani musia odstranit zavadu a hned sa vozim neskor nam pride predvadzacka aj 1,2 LX biele, porovnam motory 1,2 a 1,4 uvidim aky velky je rozdiel a ci sa teda 1,4 oplati
Zatial dojmi z auta... Exterier na jednotku! Paci sa mi ze denne svietenie je osobitne v dolnej casti svetla aj ked nemate LED pack...v pripade LED packu je to take iste, akurat su tam diody. Celkom lahko sa zatvaraju dvere, nie je treba trieskat ako na novom Sportage. Interier je zladeny super. Trosku ma zamrzeli pouzite tvrde plasty...az na to ze su tvrde su celkom prijemne na dotyk a aj oko potesia Pekne je aj divadielko ktore predvedu budiky pred nastartovanim...no ci je este krajsie je to neuveritelne ticho ktore nastane po nastartovani. Proste odhlucnenie interieru je na vysokej urovni. Celkovo vybava zakladneho modelu LX je o dost bohatsia ako pri predchodcovi, rovnako materialy v interieri su na ovela vyssej urovni.
dikes za info, nevies ci to nahodou s tymi plastami vo vyssich vybavach nebude lepsie? predsa len cena je uz sebavedoma (porovnatelna s konkurenciou), malo by to byt vidiet aj v interieri. na to odhlucnenie som zvedavy a takisto na jazdne vlastnosti, odhlucnenie v predchodcovi bolo iba podpriemerne. auto sa este ani nepredava a uz je nan zvolavacia akcia?
Náááádhera, parááááda... škoda jen, že neprojde přes výběr kvůli malému kufru... moje nová ženuška touží po větším kufříku, takže pravděpodobně vyhraje Ibiza ST, nebo Aveo sedan... ale podle těch cen a vzhledu mě nové RIO absolutně láká. A v kombinaci s 1.4 a sestivaltem by to mohla byt idealni volba na cesty po dalnici... musim zenu zlomit
TO DOG88:
nemohl bys nekde vystrachat sestavy vybav? Pleaseeeeee.....
Kryshna píše:.... moje nová ženuška touží po větším kufříku,... ale podle těch cen a vzhledu mě nové RIO absolutně láká. A v kombinaci s 1.4 a sestivaltem by to mohla byt idealni volba na cesty po dalnici... musim zenu zlomit
Třeba ženušce zlomí tyhle obrázky RIO sedan .Nevím ale jestli se bude nabízet v .