od Sbormistr » 21.08.2011 10:37
Dnes se na všechny obracím s prosbou o radu. Jak všichni víte, předal jsem tento týden Stefimu náš společný dárek k narozeninám. Předem jsem mu tam nainstaloval pár aplikací a nastal problém s účtem na marketu, vysvětlím. Abych mohl instalovat aplikace třetích stran, musel jsem nainstalovat Astro. Když jsem zapnul poprvé market, chtělo to přihlášení k účtu. Sice jsem Stefanovi udělal google účet, ale protože nebyl potvrzen přes přihlašovací email, nemohl jsem to Stefimu dopředu říct, tak jsem se poprvé přihlásil přes svůj účet. Chyba, teď nevím co s tím. Když rozliknu Můj účet služby MArket, mám tam 2 telefony, můj a Stefiho a neumím jeden z účtu odebrat. Poslední položka je sice upravit, ale to je jen na zobrazení nebo skrytí telefonu v nabídkách. Pokud si teď chci stáhnout z marketu nějakou aplikaci, musím zvolit do kterého telefonu. Už jsem psal na sekci podpory, ale nevěřím , že se někdo ozve. Musí to přece nějak jít, co když telefon někomu prodám, přece se stále nebude hlásit přes můj účet? Nevíte někdo jak na to?
Niro 1.6 GDI HEV Exclusive + Premium Paket 2017
Sportage III 2.0 CRDI 4x4 Exclusive 2011-prodáno 2022
Cee'd SW 1.4 CVVT 2007- prodáno 2018Když všechno zklame, přečti si návod