ludek_f píše:... uvítám proto jakékoliv doporučení na bezpečný a ověřený způsob úhrady.
Dík za rady.
runis píše:Jj pres kartu. Anebo jinak, nestandartne. Ale to je na kazdem jak k tomu pristoupi. Osobne nektere autory rad podporim. Ale pred tim si chci a likaci osahat. No a co se tyce taktovani, tak samozrejme snizis vydrz baterie a zvysis teplotu procesoru, cimz muze dojit ke snizeni zivotnosti. Lepe receno dojde. Ale na jak dlouho mate mobil? 3-4 roky? Sony Xperia je dobry mobil, ale spatna firma. Vykaslala se na sve zakazniky! Nevim, ale myslim si, ze nejaka ta roomka s novejsim os na ni bude. Ale kazdy mobil se dela jinak. Xperii jsem zatim nehledal. A delal jsem jen svuj Galaxy S a kamosuv Htc G1. Tam byl os 1.6 a ja daval 2.2.1. U tve verze 2.1 je ten problem, ze si instaluje vsechny aplikace do interni pameti a neumi s nimi pracovat jinak. 2.2 uz muze mit nainstalovane aplikace i na externi karte. Pro 2.1 jsou sice nejake moznosti, jak docilit toho, aby byly aplikace i na karte, ale neni to vzdy jednoduche. Moc se v tom nevyznam. Jednou jsem takovy zpusob zkousel a delal Gold kartu. Celkem to slo, az na zaver. V hexadecimalnim editoru jsem prepisoval hlavicku karty, ale on mi prohodil pismena disku C a upravovane karty a ja si pak prepsal MTB zavadeci tabulku ma systemu. No pruser! Nenabotovalo pc a neslo to jinak, nez profesionalni zachrana dat. 4litry z okna ven. Kamosovi mobil chodi do ted, ale chtit za to po nem 4litry asi nemuzu. Takze do vseho se uz take nepoustim. Resenim u Xperie je alespon os 2.2.1.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé