Pujo píše:Takze som uz po vymene horneho ulozenia zadnych tlmicov a moj problem nebol odtraneny. Idem badat dalej rozoberiem cely priestor kufra spolu s plastami okolo maleho zadneho skla spolu s drziakom plata. Taktiez aj tapacir nad blatnikmi, uz ked to budem mat otvorene tak to cele vytlmim tlmiacim materialom. tak ako som vytlmil plasty na piatych dverach. Problem je v tom,ze je uz pomerne kosa a zatial sa mi nepodarilo splasit garaz, kde by som to cele mohol zmastit.
Zdravim, takze asi pred tyzdnom som rozobral cely kufor vratane plastou okolo zadnych trojuholnikovych okien. Tapacirom kufra dal som dole sedacky stiahol koberec pod sedakmi a vytlmil bitumenom cely priestor kufra, blatnikov a sedakov. Po testovacej jazde je zadna cast pocas jazdy podstatne tichsie, povedal by som,z ju uz vobec nepocujem. Uz pocujem len prednu cast auta, ktoru bude potrebne nejako poriesit.... Spracovanie kufra je cca tak na 2 dni, nakolko som plasty, kabelaz oblepoval textilnou paskou a blatniky este aj penou so samolepiacou stranou.