Nazdar. Po nejakom case som si vsimol ciary cca 4-5 cm vzdialene od seba po celej dlzke pristrojovky pod celnym sklom. Mate to tiez? V servise mi hovorili ze to maju vsetky Sportage-e, a ze mi s tym nevedia nic urobit. Vid fotky:
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ano Ano mám je tam také, mám 1,7 crdi comfort plus vyr.12.2010 6200 km a v sobotu jsem taky na sluníčku a při dobrém uhlu pohledu viděl to samé co ukazuješ na fotkách.
Vetsinou u spolujezdce by mohla byt pozorovatelne jedna cara, kde je zeslabeny povrch, protoze je tam umisten airbag a v pripade aktivace se to v tom miste roztrhne V opacnem pripade by to mohla byt zebra na plastovem dile, jsou-li za spodni casti palubky, tak se muze stat, ze material na povrchu se propadne (diky smrsteni materialu) a pak po nalepeni zmekcene casti to okopiruje i ty propadliny
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
ja to napriklad mam... ale nevenoval som tym ciaram pozornost a ani nebudem... neviem ako u Teba onur, ale u mna su tie ciary badatelne len pri priamom slnecnom svetle dopadajucom na palubovku... aj tak mam okno vacsinou spinave od musiek, ich tiene su vsade po palubovke tak to bude asi tym, ze som si to nevsimol
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
mir.jar super rada, dakujemm nevedel som, ze mam aj stierace s ostrekovacom chodim po ceste okolo poli s repkou olejnou, takze asi odtial ta silna masnota v muskach, ze to musim raz za dva dni drhnut na pumpe ako divy, aby som to vobec ako tak vycistil, no ale to vy z horniakov mozete tazko vediet, ked tam repku radsej ani nesadia, aby neumrzla...
Naposledy upravil iNG pADRe dne 13.07.2011 11:41, celkově upraveno 1
Kia Sportage 1,7 CRDi, EX + extra: 18" origo kolá Kia + Navigácia Kia + Cúvacia kamerka + Zadné svetlá US style
mame kolo seba dve priehrady. NAjma na Trencin/Blavu to citit. Dialnica ide dlho kolo vody, tam sa musky na skle nazbieraju velmi rychlo. Ja, ale pouzivam tu packu
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
tak dnes som sa poriadne zapozeral na palubovku a proti slnku som si tie čiary všimol. Ale keby som nevedel, že ich mám hladať, ani si ich nevšimnem (ako som si to ani doteraz nevšimol a asi tam boli). takže ma to ani nese... a ideme ďalej
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016 Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
asi mě rozervete na kusy....buďto su tak otrlý já nebo jste vy přecitlivělí. Já tam velice nic nepozoruju a pokud by se mi na přístrojovce nedělaly bubliny nebo nějaké jiné neplechy, které by byly vyloženě šílené, tak bych takové "detaily" vůbec neřešil. Chvilkama mi připadá, že to řešíte snad mikroskopem. Pokud se to neloupe a drží to, tak bych do toho vůbec nešťoural.
Naposledy upravil PetrLa dne 04.06.2011 18:35, celkově upraveno 1