Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Příspěvekod rehmen » 20.12.2010 23:21

Tomík: to je škoda. Tak aspoň doufám, že nepřibudou další škody. Pojistka nic?

Jinak dnes ráno jsem bral benzín a jak to v Praze pořádně foukalo, tak se mi vítr opřel o dveře, vyrval mi je z ruky a praštil s nima o odpadkový koš...naštěstí ochraná lišta to dost zachránila, takže je z toho jen malinký škrábanec. Ale zase, kdyby na každých najetých 13 tisíc km připadly jen 3 malé škrábance, tak by to byl luxus :D
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tomík » 21.12.2010 15:08

rehmen:
Pojistku jsem neřešil, nějak jsem to v tom kvaltu nedomyslel. Mně vítr zvedl kapotu od motoru u fábky. Naštěstí to ani neodneslo sklo. Jinak OK. No a o dveře jsem málem přišel když jsem je otevřel a nějaký šalený jezdec to profrčel centimetr od auta . :shock:
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod rehmen » 28.12.2010 00:12

Tak jsem dnes jel na jednu návštěvu a bohužel jsem vjel do jedné zatáčky o něco rychleji než jsem měl => smyk -> levým předkem do závěje => hodiny a zadkem do závěje.....zatím jediná pozorovatelná škoda je prasklina na blatníku vlevo + odlomené 2 kusy plastu z přední části podběhu levého kola. Jinýmy slovy budu muset vyměnit přední blatník, což jsem koukal, že je přes 6k, takže přes pojišťovnu. Ten výlet mě bude stát minimálně 2790 Kč za spoluúčast + příští rok vyšší pojistka :(

Ale aspoň, že se nikomu nic nestalo...za pár vteřin jela v protisměru oktávka, kterou jsem mohl v hodinách trefit a bůh ví jak by to pak vypadalo.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 11:46

:twisted: V Olmíku pracovník Teska tlačil asi 15 vozíků jako vláček mezi auty. To jedno mělo celkem dobré lišty ,ale tá Alfa.Měl to přes celé auto. :|
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Tomík » 30.12.2010 18:41

Chytit ho u svého auta, tak ho chytím pod krkem a ty škřábance s ním rozleštím
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Berka » 31.12.2010 19:21

Mně dneska nějaký šikula lehce odřel přední nárazník :x Všude parkuji co nejdál od vchodu, protože tam je nejméně aut, u našeho Tesca jsem si našel takové ideální místo u obrubníku kde nějak špatně namalovali čáry, takže to poslední parkovací místo je širší než ostatní. Říkám si, super místo. Na jedné straně obrubník, na druhé straně placu dost. No, přijede nějaký bl.bec a odře mi to zepředu. Doufám že má alespoň promáčknuté dveře! Šel jsem tedy za ostrahou, aby mi ukázali záběry z kamer. Ostraha byla ochotná, vzala mi do té jejich místnosti, ale bohužel mají na celé parkoviště jen 2 kamery a ta kamera co zabírala moje auto je daleko takže nebylo rozeznat kdo to mohl být a navíc je tam nějaká reklamní cedule která kryla záběr. Ach jo, stačilo tam nechat telefon, vždyť to platí pojišťovna... :-x
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod titanus » 19.04.2011 12:59

tak som vcera schytal "skrabanec" na parkovisku :( bol navyber stlp alebo zrazka so zenskou co neslodovala kam ide...vybral som si stpl a teraz si to zacvakam z havarijnej...zenska si ani nevsimla ze sa nieco stalo a odisla do prec...nastastie sa nestalo nic diskom ci riadeniu a to som bol cca 20min po garancke :)

Obrázek Obrázek Obrázek

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Beda » 19.04.2011 14:45

Koukam, ze jsi to resil jak ja, radsi uhnout, nez se srazit :oops: Ja mel nestesti v tom, ze to bylo na snehu a stesti v tom, ze jsem nesel na strechu. Smula je, ze to stoji vzdy penize jen nas :x Reseni uz se rysuje, uhybat uz nebudu :P
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 19.04.2011 15:47

Beda píše:...Reseni uz se rysuje, uhybat uz nebudu :P

Co to bude za řešení? Kupuješ snad Sorento? :P
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod olin » 20.04.2011 08:21

Také já už jsem našel asi před měsícem na svém autě podpis nějakého "šikuly" :x . Gumová lišta toho sice dost zachránila, ale i tak
je to na přestříkání nárazníku :( . Tuhle stopu od kola ještě doplňuje asi 20 cm dlouhá stopa asi od zrcátka na pátých dveřích. Ani
nevím, kde a kdy jsem k tomu přesně přišel...
odřeno m.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod kofejn » 20.04.2011 10:47

Na opravu nárazníku bych se vyprd, plast hnít nebude. Ten šlinc na dveřích bude asi horší, ale pokud je to jen na škráblé na základovu, přetřel bych to opravovacím lakem. A jezdit se zapraseným autem :D
kofejn Muž
Přispěvatel fóra

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Rexrothak » 14.05.2011 13:14

Tak jsem si taky pomohl.Hráli jsme s amíkama hokej já jsem dojel později spěchal jsem s autem do garáže a na telku a najednou rup.Mám v garáži rozvěšená zimní kola a do jednoho jsem najel pravým zpětným zrcátkem.Světe div se zrcátko vydrželo,ale rupla mi ta plastová zadní krytka.Je to otázka pár kaček,ale kde ji mám sehnat,to budu muset koupit celý zpětný zrcátko bez skla? Mám Ceeda rok výroby 2008 a není to v eletrice.Dáte mi někdo tip kde to sehnat dík.Slepit to nejde už jsem zkušel(pruží to). :|
Rexrothak Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod kofejn » 14.05.2011 13:56

Zkus někoho, kdo svařuje plasty. Pravděpodobně se jedná o stejný materiál, z kterého jsou nárazníky. Z lepidel asi jen "lepidlo na obtížně lepitelné plasty".
kofejn Muž
Přispěvatel fóra

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod rehmen » 15.05.2011 21:35

a co zkusit vrakoviště?
viewtopic.php?t=319
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 16.05.2011 18:33

Rexrothak píše:Tak jsem si taky pomohl.Hráli jsme s amíkama hokej já jsem dojel později spěchal jsem s autem do garáže a na telku a najednou rup.Mám v garáži rozvěšená zimní kola a do jednoho jsem najel pravým zpětným zrcátkem.Světe div se zrcátko vydrželo,ale rupla mi ta plastová zadní krytka.Je to otázka pár kaček,ale kde ji mám sehnat,to budu muset koupit celý zpětný zrcátko bez skla? Mám Ceeda rok výroby 2008 a není to v eletrice.Dáte mi někdo tip kde to sehnat dík.Slepit to nejde už jsem zkušel(pruží to). :|

a co tady :
http://www.e-cat.cz/c-1383_145627_29033 ... catek.html
http://ecat.elit.cz/ArticleBrowser.aspx ... leTypeID=1
http://www.auto-pilot.cz/ProductList.as ... 32&pt=3140
no ale není to zrovna za pár kaček
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion