Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
MAKU19 píše::? Moja najnovšia skúsenosť s ukazateľom priemernej spotreby.
Posledne sa mi od tankovania po nové tankovanie ani jeden krát PP samočinne nevynuloval!!![]()
A keď som išiel znova natankovať tak mi ukazoval priemernú spotrebu 6,1l/100kmčomu som sa veľmi potešil
Ale po natankovaní a vypočítaní priemernej spotreby na počet prejdených kilometrov mi vyšla hodnota 7,7 l/100km![]()
Tak neviem či hodnoty primewrnej spotreby nie sú nejakým spôsobom skreslené a ako sa vlastne PP dopočíta k takej nízkej hodnote.
vladislav píše:Branor má naprostou pravduA nejedná se to jen u tuhle specifickou závadu..
Na auto je záruka tak se nebát jí uplatnovat..
runis píše:Mas pravdu. Mi uz volali a jsme domluveni. Akorat jsem netusil, ze se ceka az to odzkousim. Jeste to nemam a chtel jsem to udelat az na garance koncem kvetna. Musim si to nejak vse preorganizovat a co nejdrive auto odvezt do servisu. Pokusim se ho tam dat pristi tyden. At dlouho necekate. I kdyz vzhledem k tomu, ze uz cekame cely rok. Ale i tak se omlouvam a hned jak si vyresim sve zalezitosti a nebudu tolik potrebovat auto, tak Vengu odvezu do servisu. Omluva.
runis píše:Ja to spojim se serviskou a lakovanim ramu predniho okna, kde mam rezave puchyrky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé