Pocet ukradnutych vozidiel kia

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Pocet ukradnutych vozidiel kia

Příspěvekod Berka » 07.04.2011 20:04

@mir.jar
Psal jsem že měsíční poplatek je téměř žádný (cca. 160 Kč) a za nic jiného se už žádné poplatky neplatí. Na netu je několik stránek kde se můžeš zdarma zaregistrovat a přenášená data budou zobrazována na jejich stránkách (mapách) včetně 30-ti denní historie jízd. Přístup máš chráněn heslem, nikdo jiný to neuvidí.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vasatkoj » 08.04.2011 13:56

Já si dal akorát vypískovat skla, stálo mě to pouhých 800 Kč a UNIQA dává větší slevu na pojistce než u zamykání zpátečky, takže se mi to vrátí druhým rokem. Myslím, že na to kolik se kradou to bohatě stačí. A když ne, holt zaplatí pojišťovna. :roll:
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 08.04.2011 14:01

Zrovna řeším ,zda havarijně pojistit ,či né. :kia: auta se kradou minimálně a pokud někdo nabourá mě ,tak to jde z jeho pojistky. Horší.když tě nabourá někdo nepojištěný,nebo příjdeš a auto je poškozené.
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod vasatkoj » 08.04.2011 14:18

To zase rači jo. Už dvakrát se mi to vyplatilo. Poprvé ukradená Felicie, dali 150tisíc. Podruhé Felicie s kterou jsem najel do velké louže po průtrži, snažil jsem se jí projet pod plným plynem (to byla megakravina, nikdy nedělejte!), boužel se voda dostala až do pístů, zničený motor, oprava 70tisíc. A to jsem relativně klidný řidič, zpravidla dodržující předpisy... U starší ojetiny to nemá cenu, ale u auta za 360tisíc myslím že určitě. Kámoš na dálnici nedobrzdil Oktávku (chybělo prár metrů), ani nevystřelily airbagy, škoda za 150 tisíc za lehce nabořený předek. A to je hned.
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Rrado » 08.04.2011 17:32

vasatkoj píše:Já si dal akorát vypískovat skla, stálo mě to pouhých 800 Kč a UNIQA dává větší slevu na pojistce než u zamykání zpátečky, takže se mi to vrátí druhým rokem. Myslím, že na to kolik se kradou to bohatě stačí. A když ne, holt zaplatí pojišťovna. :roll:

Vie niekto, či za toto dávajú zľavu aj slovenské poisťovne? Ja som to u žiadnej nevidel. Už poistku mám, takže je to jedno, ale čisto zo zvedavosti...
Tiež uvažujem nad tým, že si kúpim leptaciu sadu (nie pieskovanie) a vyleptám VIN na všetky sklá - za rozumnú vstupnú sumu to môže znížiť chuť na krádež.
Oranžová 2.0 CRDi 4x4 03/2011 - najnižšia spotreba 6,05l (leto, okresky) najvyššia 8,0l (oravské mrazy)
Spotreba podľa rokov: 2011 - 7,76 / 2012 - 7,05 / 2013 - 6,94 / 2014 - 6,73 / 2015 - 6,95 / 2016 - 6,72 / 2017 - 6,95
Rrado Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Berka » 09.04.2011 08:02

ceedleguán píše:Zrovna řeším ,zda havarijně pojistit ,či né. :kia: auta se kradou minimálně a pokud někdo nabourá mě ,tak to jde z jeho pojistky. Horší.když tě nabourá někdo nepojištěný,nebo příjdeš a auto je poškozené.

Určitě to nech pojistit. Po třech letech a něco, platím ročně nějakých cca. 8tis Kč. Každý rok si nechávám pojistku přepočítat, protože klesá reálná hodnota auta, takže není důvod platit jako za nové. Když si vezmu že oprava po střetu se srnou, a to nebyla žádná rána, stála téměř 50 tis., mám pojištění splacený na dlouhou dobu dopředu. A takovou srnu nemusíš trefit několik let, ale taky několik do měsíce.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Stefi » 09.04.2011 11:37

Co se týká toho placení z odpovědnosti, nebo povinného ručení, kdyby druhé auto , které používá dcera neměl havarijně pojištěno tak to platím vše z vlastní kapsy, vinník se vůbec nenamáhal nahlásit to své pojišťovně(kooperatíva), všechno bylo provedeno z mé strany, tak jsem uplatnil havarko, a toho skoro 7 let starého autíčka jsem nechal spoluúčast 5%, HP je ČP, oprava byla něco přes 43 tisíc korun, já dal servisu 5 tisíc a zbytek kryla moje pojišťovna, auto bylo hotovo za 5 dní,ČP provede vymožení od pojišťovny vinníka, a já jsem požádal Kooper. o těch pět litrů, dotyčnému/asi po 28 dnech/
asi do dvou dní byly peníze na mém účtu, a zavololi mi z koop. ,že pokud vinník neoznámi, nemůžou plnit... :| , pro všechny, dokumentaci, foto, pokud je možnost tak i kopie dokladů, začal jsem vozit kvalitnější foťák, tenhle měl řečí jak vše zařídí a dcera málem naletěla(když mi to volala , mně to bylo hned podezřelé, tak jsem se do toho angažoval a v krámu u známých nechal skopírovat i doklady, zkontroloval nákresy, zápis :? atd...a hle vyplatilo se :twisted: :roll:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod ceedleguán » 11.04.2011 10:22

Tak jsem se stavil na ČSOB .Pov+hav (havárie+živel) 5 600,- Mám bonusy .Zkusím ještě další pojištovny.Jináč roční auto vám zhodnotí o50-60 tisíc dolů.Pro pojistku je to dobré,ale na prodej je to na ho...!
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod kofejn » 11.04.2011 12:34

Tak jsem hledal, kolik se ukradlo Carens (KNEFG*) a číslo mě potěšilo:-).
kofejn Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod rehmen » 11.04.2011 22:44

Já jsem za první rok zaplatil povinné + havarijko přes 14 tisíc (bez bonusů) a nelituju. Každý den jezdím do práce a neměl bych na opravu, kdybych trefil nějakou srnu či tak. Blbej smyk taky dokáže svý - každý ráno koukám na naprasknutej nárazník, kterej jsem neměnil (estetická vada mi nestojí za malus a spoluúčast) - ale tehdy to mohlo skončit o dost hůř a já bych měl nepojízdný auto a byl bez peněz na opravu.

Takže pokud pro někoho je částka za možnou opravu relativně malá, tak se podle mě pojištění nevyplatí. Pro ty co šli nadoraz jako já se to určitě vyplatí.
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Petr4656 » 12.04.2011 18:37

to je hnus jak se krade :-(
Petr4656 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod ceedleguán » 12.04.2011 19:10

Škodovek se ukrade víc ,než :kia: v Čechách prodá-to sú klidný :thu:Nepamatuju ,že by někde v okolí ukradli japonce natož korejce.O dva baráky dál měli nabaleného Golfa před odjezdem na dovču.za plotem a ráno tam nebyl.Měl na střeše rakev a proto ho nedali do garáže. Tomu říkám pech,
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod youi » 13.04.2011 16:42

Tiež bolo pre mna pri kúpe CEEDa rozhodujúce, že sa nekradnú. Ako čítam, tak už hej. Ale stále je to lepšie než DAS AUTO. A hlavne u nás na sídlisku. Za jeden týžden 3 ks. že by DAS AUTO? Dokonca sa ulakomili na starú Sieru :no: .
CEED 1.6 CDRi 115k TX
Celková priemerná spotreba 5l
Registrovaný na old.kia-klub 27.12.2007
youi Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod ceedleguán » 13.04.2011 17:00

Možná se to tady některým nebude líbit,ale já si myslím ,že Sportáž toto číslo hodně zvýší. :!:Zjistil jsem taky ,že nejmín se kradou bílé auta.Nejvíc stříbrné metalízy různých odstínů. :thd:
ceedleguán

km @ l/100km

Příspěvekod youi » 15.04.2011 09:01

No jo. A ja kupujem len strieborné :D . Podla mna je to aj dosť o predaných kusoch. Čím viac aut toho istého modelu jazdí, tým sa viac kradne. Hlavne čo sa týka na náhradné diely. U nás už nekradnú ani celé auto, ale iba to čo potrebujú. Minulý mesiac susedovi z O2 iba predné svetlá. Čumel som jak puk. Kam to speje?! To si ho zachvilu budú brať po dieloch? Aby to tak nebolelo? 8-) Že by ohladuplnosť či súcit k majitelovi? Či maximálna drzosť.
CEED 1.6 CDRi 115k TX
Celková priemerná spotreba 5l
Registrovaný na old.kia-klub 27.12.2007
youi Muž
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion