Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
dnes som už prezul na letné, stálo ma to 16 € / komplet z disku na disk , lebo mám len + sadu / , a potom som skoro pol hodinu vyberal kamienky z pneumatík a v jednej som napočítal cez 200 ks v rôznej veľkosti, to sú tie projektili, ktoré nám zhova...jú naše krasne vozítka , a už sa teším na tu krásnu spotrebu pod 7 litrikov, bo dnes na pumpách apokalipsa a do konca týždńa to bude 1,50 € za liter
Tak já se taky přidávám k těm co už přezuli na letní pneumatiky .Nechal jsem si taky v pneuservisu převážit kola tak jsem teď ok.Ty Micheliny Energy fakt řvou když mají 3 mm .
ja som prezul a okrem zazitku cenoveho v bratislave v lamaci mam aj iny doniesol som auto, v kufri som mal uplne nove disky a na zadnych sedadlach letne pneu. hovorim technikovi, ze vzadu su disky a chcem letne pneu polozene na sedadle nahodit na disky a nahodit na auto a zimne diky a pneu zostavaju tak ako su, len ich dat dole. Povedal mi ze za hodinu a pol mam dojst. Prekvapil ma ten cas ale tak povedal som si, ze aj ked to maju chlapci hotove za 20 minut tak potrebuju si predsa nieco zauctovat aby uzivili rodiny. Za hodinu a stvrt som prisiel a cakal som dalsich 45 minut. cize trvalo to dve hodiny. Zaplatil som, vysiel som von a neveril som vlastnym ociam. Na aute nahodene zimne(plechove) disky a na nich letne pneu. Pozeram do kufra a elektronove disky nedotknute v kufri. Volam technika a pytam sa ci je to vtip. On sa zacal ospravedlnovat a ze hned to vyriesi. Hned znamenalo dalsie dve hodiny. Cize prezuvali ma 4 hodiny a tato sranda stala 60 eur. Uz nikdy viac v kia servise a zvlast nie v tomto
Tak se pripojuji, prave jsem prehodil kola. I s vyvazenim 300. Udelal bych si to sam, ale chtel jsem zkontrolovat vyvazeni. No a bylo nutno prevazovat. Cca od 15 do 5 g.
Tak se připojuji, dnes přezuto ve Vestci u Prahy. Sundat, nandat (celá kola), dofouknout, vyvážit, zimní umýt v myčce, zabalit do pytlů a nandat do kufru. Vše bez čekání za cca 20 minut za 530,- Kč.
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q) Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !