Ztracené klíče s dálkovým ovládáním -

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Ztracené klíče s dálkovým ovládáním -

Příspěvekod jaf » 06.04.2011 17:30

Ztratil jsem sklopný klíč s dálkovým ovládáním ke Kia Ceed a zůstaly mi tak pouze jedny náhradní. Pro všechny případy jsem si chtěl pořídit ještě jedny a byl se zeptat u prodejce. Originální klíč s dálkovým ovládáním tu však vyjde na 4500 Kč :( , bez dálkového ovládání pak 1000 Kč. Jelikož jde jen o náhradní klíč, postačila by mi i varianta bez dálkového ovládání. Ta má však tu nevýhodu, že po manuálním otevření auta se do 30 sekund aktivuje alarm a aby se nespustil, musí se zastrčit klíčky do zapalování. To je docela nepraktické a párkrát bych jistě i zahoukal, ale když jde jen o náhradní klíče...

Přesto, nevíte někdo o levnější alternativě pořízení klíčů s dálkovým ovládáním bez nutnosti do auta montovat nějakou doplňkovou řídící jednotku? Auto je totiž ještě v záruce.

Díky za radu.
jaf Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Ztracené klíče s dálkovým ovládáním -

Příspěvekod Kmet » 06.04.2011 18:04

Tady http://www.firmy.cz/detail/1696187-mini ... epcin.html by Ti sklopný klíč s dálkovým měli udělat za 3500,-kč. Aspoň u nás v "Minit" za tu cenu je :yes:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod PeterZM » 06.04.2011 19:37

VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod jaf » 04.05.2011 16:14

Koupil jsem nakonec druhý klíč s dálkovým ovládáním na http://www.autobazar.eu/sk/kia-ceed-kluc-id2293593.html. PeterZM díky za tip.

Náhradní planžetu jsem našel na jednom eshopu http://www.levnealarmy.cz/eshop/planzet ... kia-p.html

Posledním krokem je teď najít firmu, která umí přehrát nakódování z originálního vystřelovacího klíče do nově koupeného. Zjišťoval jsem to u několika firem v Olomouci, ale ty zvládnout přehrát kód jen na jejich polotovar klíče bez dálkového ovládání. Nevíte o firmě, která si poradí i s originálním klíčem s DO? S vybroušením a výměnou planžety už by snad problém být neměl.
jaf Neuvedeno
Nováček

Zpět na Elektronika