od mir.jar » 05.04.2011 19:49
nam auto prislo vo stvrtok a zacali sme robit platby prevodom. V pondelok volali, ze uz peniaze maju, nech prideme. V pondelok o 18:30 sme prisli pre auto a myslim, ze v stredu, alebo vo stvrtok volali, ze maju papiere(cize tyzden od kedy prislo auto do predajne). Lenze Faktura bola robena uz tyzden predtym a na to aby si to registroval mas tyzden, tak ked som prisiel pre papiere prerobili fakturu.
Daj si na to pozor.
Inak v Ziline je najvacsi naval prave v piatok ked som bol ja pre SPZ, preto chod v iny den.
Je tu este jedna vec. Overenie VIN. V predajni nam tvrdili ,ze ak je auto nove, tak VIN sa neoveruje a vraj mam ist rovno pre SPZ. Lenze mne vsetci znami tvrdili opak, ze na VIN musim ist tak ci tak. V Ziline sa to robi tam kde sa robia aj STKcky a maju otvorene v PO, ST a PIA a v tie iste dni je aj naval na policii, lebo kazdy to robi naraz. Preto sa oplati ist na policiu v utorok, alebo stvrtok ak je uz papier s VIN overeny.
Teda neviem z akeho si mesta, ale v ZA by si usetril takto hodinu-dve cakania.
To ci treba VIN overit, alebo nie, neviem, ale pri preberani SPZ nehovorili, ze som to robil zbytocne, tak si mysli, ze overit to treba.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak